Neler Yeni

Samsung buds 3 vs buds 3pro

SN0GG3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yavuz Kaya
Merhaba,

Genel olarak kulağımda ekzama oldupu için uzun süredir kulak içi kulaklık kullanmıyordum şu an herhangi bir sıkıntı yok kulağımda. Ve önceden kaliteli üst segment bir kulaklık kullanmadığım için farkı anlayamıyorum. Önceden 200 TL'ye aldığım dandik bir silikonlu kulak içi kulaklık kullanmıştım devamlı kulağımdan düşüyordu. Tabii bud 3'lerle kıyaslamak mantıklı değil :D Şu anda Buds 3 mü yoksa Pro versiyonunu mu almalıyım? Silokon kulağıma rahatsızlık verir mi ya da 2 kulaklıkta kulağımdan düşme şansı olur mu? Reddit'te yabancılar Buds 3'ün kulakta durmadığını söylemişler.

DogancanYr

80+ Silver
Samsung telefonun yok ise 3d ses ve daha yüksek kalitede sesi kullanamıyorsun.

KEREM23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
KEREM ÇELİKEL
Instagram
krm.celikel
Merhaba,

Genel olarak kulağımda ekzama oldupu için uzun süredir kulak içi kulaklık kullanmıyordum şu an herhangi bir sıkıntı yok kulağımda. Ve önceden kaliteli üst segment bir kulaklık kullanmadığım için farkı anlayamıyorum. Önceden 200 TL'ye aldığım dandik bir silikonlu kulak içi kulaklık kullanmıştım devamlı kulağımdan düşüyordu. Tabii bud 3'lerle kıyaslamak mantıklı değil :D Şu anda Buds 3 mü yoksa Pro versiyonunu mu almalıyım? Silokon kulağıma rahatsızlık verir mi ya da 2 kulaklıkta kulağımdan düşme şansı olur mu? Reddit'te yabancılar Buds 3'ün kulakta durmadığını söylemişler.
Ne yaparsam yapayim düşmüyor kulaklık kullanıyorum aktif şarjı biraz hızlı gidiyor ve kulaklığın kendisinin malzemesi çok kalitesiz aman dusureyim demeyin direk deforme oluyor

SN0GG3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yavuz Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung telefonun yok ise 3d ses ve daha yüksek kalitede sesi kullanamıyorsun.
tab s10+ ve s24 cihazları var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yaparsam yapayim düşmüyor kulaklık kullanıyorum aktif şarjı biraz hızlı gidiyor ve kulaklığın kendisinin malzemesi çok kalitesiz aman dusureyim demeyin direk deforme oluyor
buds 3 mü pro mu

BabaVoss7

80+ Silver
Arkadaşın dediklerinin aynı 3 pro var. Konfor olarak bence iyi. Kafanı sallayıp koşsan bile çıkmaz tabi kulak yaoısı vs de önemli. Ekosistem varmış zaten bu kulaklık yakışır. Bende düşürdüm üç beş kere biri ezilme izi olmuş. Ama kolay kolay bozmadım saha buds 2 pro vardı çizik göçük olmuştu heryeri sapasağlamdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,658
Üyeler
167,350
Son üye
NicholasFlamel
Top Bottom