Neler Yeni

Çözüldü✓ Samsung Buds2 Kulağımdan Düşüyor Ne Yapmalıyım?

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Merhaba
Samsung Buds2 kulaklık satın aldım kullanmaya başlayalı 3 gün oldu. Normal kullanımda kulağımda duruyor ama gym de kulağımdan düşüyor ter sebebiyle. Bunu nasıl çözebilirim?

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Hasan
kulağına nasıl takıyorsun ? ben de ilk aldığımda kıkırdağıma baskı yapıyordu 1 saat kullanımda falan ağrıyordu ama kulak içine güzel yerleştirirsen düşme gibi bir sorun olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha kulağın küçükse tam oturması biraz zor benim kulaklarım büyük aslında ama içine biraz zor sığdı.

Evet. En küçük olanı kullanıyorum yinede düşüyor. Sağ taraftaki düşmüyor soldaki düşüyor sol kulak deliğim biraz daha küçük.
bence kulaklığın sol tarafında bir şey var :D ilk aldığımda 1 2 hafta sol taraftan düşücek gibiydi benimkide. Neyse en küçük slikonu takıp sorunu çözdüm.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
@Evil Belief jabra elite 4 active alınır mı 1300 tl ye buds 2 yi iade ettim kabul edilirse yeni kulaklık alacağım

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Evet güzel modellerden biri, yalnız onun da kulağınızda durup durmayacağının garantisi yok
yorumlara baktığımda herkes kulağa oturduğunu söylemiş dayımda jabra 75t var kulak yapısı onunla aynı mıdır aynı ise onu deneyip elite 4 alabilirim

Evet güzel modellerden biri, yalnız onun da kulağınızda durup durmayacağının garantisi yok
Buds2 mi daha iyi yoksa Jabra Elite 4 Active mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
Merhaba
Samsung Buds2 kulaklık satın aldım kullanmaya başlayalı 3 gün oldu. Normal kullanımda kulağımda duruyor ama gym de kulağımdan düşüyor ter sebebiyle. Bunu nasıl çözebilirim?
Hocam bende buds2 almayı düşünüyorum. Kulaklıklarda iade edilmiyor ve deneme şansımda yok. Nasıl çözdünüz sorununuzu. Daha önce kablolu KZ kulaklık almıştım ve kulağımda durmadığı için iade edemedim öyle kaldı. Şuanda JBL C100 var ve bir sorun yaşamıyorum. Birde nereden aldınız kulaklığı orijinal olduğuna eminsiniz değil mi?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
yorumlara baktığımda herkes kulağa oturduğunu söylemiş dayımda jabra 75t var kulak yapısı onunla aynı mıdır aynı ise onu deneyip elite 4 alabilirim

Buds2 mi daha iyi yoksa Jabra Elite 4 Active mi?
kankam yakınında avm,elektronik mağazası varsa orda deneyip internetten sipariş edebilirsin
anlarsın kulağında durup durmayacağını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,340
Üyeler
161,269
Son üye
Diocenes
Top Bottom