Samsung C27RG5 alacağım

Alanlar çok memnun. Alacağım çünkü başka monitör alırsam aklım bunda kalacak. Beğenmezsem iade ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi sorun?
Hocam ghostingdir, vs. vs. yani ama bilmiyorum öyle duymuştum ben

Hocam ghostingdir, vs. vs. yani ama bilmiyorum öyle duymuştum ben
Ghosting sorunu yalan yazmışlar. Çok hafif var hissedilmiyor falan demişler. Zaten kararımı verdim ya bunu alacağım, beğenmezsem iade ederim.

Test edince söylesene, ona göre alırım.
En az 3 haftası var kardeşine almışlar sınava girecekmiş

ben bunu aldım kutu hasar diyordu biraz korkarak aldım ama gittigidiyor sıfır riske güvendim. Kutu hasar kapağın ucu yırtıktı 2-3 cm bunu da inceleyebilirsin

En az 3 haftası var kardeşine almışlar sınava girecekmiş

ben bunu aldım kutu hasar diyordu biraz korkarak aldım ama gittigidiyor sıfır riske güvendim. Kutu hasar kapağın ucu yırtıktı 2-3 cm bunu da inceleyebilirsin
240hz bakıyorum ama sağol

Haftaya DA ytbda sanırım indirimli monitör gelecek . Tahminimce asus tuf vg249q flat gibi duruyor

Haftaya DA ytbda sanırım indirimli monitör gelecek . Tahminimce asus tuf vg249q flat gibi duruyor
144hz ama sana gelmez

144hz ama sana gelmez
Yok, o monitör VG249Q1R olması lazım.

Daha ucuz diye atmadım. 240Hz ile arasında sadece 300Tl fark olması garip değilmi?
Evet ama bilmiyorum ki. Sonuçta attığım monitör kullanılıyor, hiç bilinmeyen bir monitör değil. Hepsiburadaya beğenmezsem iade edebiliyordum değil mi?

Geri