Çözüldü✓ Samsung C450 300W SOUNDBAR ALINIR MI?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
740
Bütçe
6500
soundbar ihtiyacım var. Monitörün sesi yetersiz geliyor (m7 smart tv olarak da kullanıyorum)

6 6.5 k bütçem var. Yorumları inceledim ürün kaliteli birşeye benziyor. Sizlerin fikri nedir?
Alternatif öneriniz varsa onlara da bakabilirim. Şimdiden sağolun.

soundbar ihtiyacım var. Monitörün sesi yetersiz geliyor (m7 smart tv olarak da kullanıyorum)

6 6.5 k bütçem var. Yorumları inceledim ürün kaliteli birşeye benziyor. Sizlerin fikri nedir?
Bütcen varsa buna bak yoksa.
Takip ediyorum bunlar daha iyi.
Kasım indirim takip et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LG c450 yi tokatlar bak görürsün dediğimi çok daha güncel.

Bütcen varsa buna bak yoksa.
Takip ediyorum bunlar daha iyi.
Kasım indirim takip et

LG c450 yi tokatlar bak görürsün dediğimi çok daha güncel.
Lg aldığımız senaryoda ne kazanıyoruz hocam? Watt değerleri eşit görünüyor. Surround tarafı mı daha başarılı? Yoksa başka teknik detaylar mı

Samsung'un soundbarları çok iyi hocam. Birçok modeli f/p diyebilirim.
Bahsettiğin modeli 1 yıldan fazladır kullanıyorum fazlasıyla memnunum iyi ki almışım da diyorum. Film için televizyonda bağlı ve ses vs. her şey gayet güzel. Yakın fiyatta arkadaşların attığı gibi daha üst modelleri varmış galiba onlara da bakabilirsin.

C450 ve st40 var samsung bence çok daha kaliteli hem kumandası bile kaliteli sesinide ben daha çok beğeeniyorum şahsen. Lg tvm vardı c450 sesi kendi kumandasından oluyordu sadece. Pnada uyumlu olsun diye st40 aldım. Tek kumanda oldu tamam ama bu seferde fiberden aldığım ses kaliteli gelmiyor bana bt vs bağlayınca gümbür gümbür ama tvden tırt sayılır. C450 samsung adamdır

Samsung'un soundbarları çok iyi hocam. Birçok modeli f/p diyebilirim.
Bahsettiğin modeli 1 yıldan fazladır kullanıyorum fazlasıyla memnunum iyi ki almışım da diyorum. Film için televizyonda bağlı ve ses vs. her şey gayet güzel. Yakın fiyatta arkadaşların attığı gibi daha üst modelleri varmış galiba onlara da bakabilirsin.
Arkadaşın attığı bir üst modele baktım
Arada 1300 1400 tl gibi bir fark var, günümüz için pek bir para değil.
Total ses çıkış gücü ve uydu çıkış gücü daha yüksek, hdmi bağlantısı var, bağlantı kanalı 3.1 olarak geçiyor. Aradaki fark değer gibi görünüyor.

C450 ve st40 var samsung bence çok daha kaliteli hem kumandası bile kaliteli sesinide ben daha çok beğeeniyorum şahsen. Lg tvm vardı c450 sesi kendi kumandasından oluyordu sadece. Pnada uyumlu olsun diye st40 aldım. Tek kumanda oldu tamam ama bu seferde fiberden aldığım ses kaliteli gelmiyor bana bt vs bağlayınca gümbür gümbür ama tvden tırt sayılır. C450 samsung adamdır
Benim monitör samsung m7 smart olduğundan aynı kumandadan ikisini de kontrol edebiliyormuşum. Aslında çok bir beklentim yok ama bir defa alayım sağlam olsun keşke üç kuruş fazla verip üst modeli alsaydım demek istemiyorum.

Ayda yılda bir sinema gecesi yaparız veya fifa falan atılırken keyif alalım isteriz.

Samsung B650 alıp hdmi ile tvye bağlasak tatmin eder herhalde. Kablolu bağlantı kablosuzdan daha temiz olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Soundbar bence lazım. Bende ilk defa c450 de denedim. Dedim cidden dünya varmış şuan ocde kullanıyorum. Ses kasmalık oyunlar dışında hep ondayım. Kulaklıktan daha zevkli oluyor. Mümkünse üstünü alabilirsen teknik olarak daha iyidir bizzat deneyimlemedim tabi

Bendede saöaung g8 monitör var. Bt dan Aten otomatik bağlanıyor hemen. Kumandasız bile idare eder yani aynı ekosistem oldupundan kolay oluyor. Ama mğmkğnse optik tabi

Soundbar bence lazım. Bende ilk defa c450 de denedim. Dedim cidden dünya varmış şuan ocde kullanıyorum. Ses kasmalık oyunlar dışında hep ondayım. Kulaklıktan daha zevkli oluyor. Mümkünse üstünü alabilirsen teknik olarak daha iyidir bizzat deneyimlemedim tabi
Hocam c450 ile b650 kodlu üst model arasında 1400 lira gibi bir fark var. Hdmi üzerinden ses çıkışı yapıyorsa üst modeli almak daha mantıklı geliyor hdmi sabit kalır Bluetooth kesintisi ile uğraşmam.
Kağıt üzerindeki watt cinsinden ses çıkışları daha yüksek ama o pek önemli değil, her iki cihazın da sesini hiçbir zaman sonuna kadar açarak kullanamayız.

Hocam c450 ile b650 kodlu üst model arasında 1400 lira gibi bir fark var. Hdmi üzerinden ses çıkışı yapıyorsa üst modeli almak daha mantıklı geliyor hdmi sabit kalır Bluetooth kesintisi ile uğraşmam.
Kağıt üzerindeki watt cinsinden ses çıkışları daha yüksek ama o pek önemli değil, her iki cihazın da sesini hiçbir zaman sonuna kadar açarak kullanamayız.
Hocam model bazlı söylemiyorum ama bunların çoğunda optik giriş, hdmi arc ve bluetooth bulunuyor. Hdmi veya optik giriş üzerinden ses alabilirsin. Tabi genel konuştum her modelde yoktur ama artık soundbarların standardı gibi bir şey oldu optik, hdmi arc ve bluetooth.

Hocam model bazlı söylemiyorum ama bunların çoğunda optik giriş, hdmi arc ve bluetooth bulunuyor. Hdmi veya optik giriş üzerinden ses alabilirsin. Tabi genel konuştum her modelde yoktur ama artık soundbarların standardı gibi bir şey oldu optik ve hdmi arc.
Epey üzerinden baktığımda c450de hdmi bağlantısı bulunmadığı ifade edilmiş. Almışken bir üst modeli alayım diyorum. Sizce Kasım ayını beklemekte fayda var mı yoksa direkt olarak al geç yapmak mı mantıklı olur?

Epey üzerinden baktığımda c450de hdmi bağlantısı bulunmadığı ifade edilmiş. Almışken bir üst modeli alayım diyorum. Sizce Kasım ayını beklemekte fayda var mı yoksa direkt olarak al geç yapmak mı mantıklı olur?
Hocam Kasım beklenebilir, bir de öğrenciyseniz Samsung shop dan öğrenci indirimile kontrol edin bazen daha uyguna geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,004
Üyeler
183,934
Son üye
ekoyal
Geri