Neler Yeni

Samsung CRG5 Monitör Fiyatına Değer Mi?

Origin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Siraç Kanaç
evre birimleri ve internet hızınıza bağlı daha çok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani aceleniz yoksa bi süre monitör fırsatlarını takip edebilirsiniz. Mesela ben 1ms 240hz monitörü 4999₺'ye almıştım. 2500-3000 arasına 1ms 144hz/165hz bulabilirsiniz belki
Hocam monitörle alakasız bir soru sorabilir niyim
Yakın zamanda monitörler zamlandı 2500tl ye biraz zor IPS panel bulunur. Va panelle fps oyunları oynamak evet sıkıntı olur, ayrıca ghosting yüzünden yeterince iyi oynayamazsın. Bütçe çıkmıyorsa VA panel almak zorundasın ama sorunlarını bilerek alman için yazıyorum.

Origin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Siraç Kanaç
Yakın zamanda monitörler zamlandı 2500tl ye biraz zor IPS panel bulunur. Va panelle fps oyunları oynamak evet sıkıntı olur, ayrıca ghosting yüzünden yeterince iyi oynayamazsın. Bütçe çıkmıyorsa VA panel almak zorundasın ama sorunlarını bilerek alman için yazıyorum.
Hocam valorantta çok sıkıntı çeker miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii sorabilirsin.
Bu monitör üzerine https://www.tebilon.com/amd-r5-4500-msi-rx-6500-xt-mech-2x-4g-oc-a520m-pro-adata-500gb-xpg-16gb/ bu kasanın ryzen 5500 hali ile çok sıkıntı çeker miyim

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Hocam valorantta çok sıkıntı çeker miyim
Hocam şimdi şöyle. Kimisi için problem kimisi için değil, fakat benim için problem. Yaşayacağınız sorunla ilgili bir video ve fotoğraf bırakıyorum kararı siz verirsiniz. Botlar zıplarken veya fare hareket ettirilirken videoyu durdurup botların etrafını ve duvarları incelersen neden sorun olduğunu anlarsın. Fotoğrafta ise fareni hızlıca sağa sola çevirdiğinde görüntü bu şekilde olacak. Tabi normal oynarken bu şekilde değil bu kadar fark etmezsin ben net şekilde anlatabilmek için bu fotoğrafı paylaştım.

Ekler

• vv.jpg
    vv.jpg
    140 KB · Hit: 17
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,875
Üyeler
161,926
Son üye