Öneri Samsung G3 Odyssey 144hz Görüşler,Inceleme

panizher

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
954
Öncelikle herkese merhabalar, uzun zamandır uygun fiyatlı 144hz mönitor arayışındaydım ararken 2400tle Samsung G3 Odyssey 144hz mönitörü buldum forumlarda arayayım dedim eski modellerinin incelemeleri vardı yeni modelin göremedim ghosting sorunu var ve s. gibi problemli mönitör ve alınacak monitör değil diye yazıyordu herkes fakat alma kararına geldim hepsiburadadan 2400tle aldım 2200tle düştü ama yani daha uyguna kapa bilirsiniz dün elime geçti monitör dünden beri kullanıyorum görüşlerim oyun içi ve s hiç bir ghosting hiss edilmiyor test yaparsınız belki çıka bilir test yapmadım fakat gözle farkedilmiyor hiç bir şey gayet akıcı mönitör pivot özelliği çok işe yarıyor uzatmak mümkün yatırmak mümkün masası kısıtlı olanlar için mükemmel bir şey görüntü olarak eskiden ips monitor kullanıyordum buna geçtim yalnız hiç bir fark görmüyorum hatta benim ipsden daha kaliteli diye bilirim kısaca bu monitörü almak istiyenler rahatlıkla gönülle ala bilirler tavsiye ediyorum şimdiden alıcak olanlara hayırlı olsun.

Güzel monitör fakat Ghosting sorunu çok fazla. Bunun yerine LG UltraGear modeline bakılabilir şahsen.

Geri