Aynı olması lazımMonitörü çok alasım var. 32inc incelemeleri baya güzel ancak 27inc inceleme bulamadım bütün özellikleri aynı mı acaba panel vs. ?
peki sistemdeki güncellemelere ne diyorsunuz anakart b650m-r iyi zaten de kasa konusunda emin olamadım msi mı cougar mıAlınır. O ekran kartı 2k için zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelleme yapma. Hepsinin paneli aynı değil. Bunun paneli kaliteli
Detaylı bakmak lazım dostum şuan müsait değilim başka şeyi araştırıyorumpeki sistemdeki güncellemelere ne diyorsunuz anakart b650m-r iyi zaten de kasa konusunda emin olamadım msi mı cougar mı
anladım pek bilgi bulamadım biri 3 fanlı 140mm digeri 6 fanlı 120mm msi sesli bi de cougar diyor genelde insanlar emin olamadım o yüzden birini secip alacagımDetaylı bakmak lazım dostum şuan müsait değilim başka şeyi araştırıyorum
Alınır. Bu fiyata çok iyialınır mı acaba
bende g4 vardı benı memnun etmedi iade ettim de acaba bu nasıdır diye bi yandan tedirgin oluyorum video yok doğru düzgünAlınır. Bu fiyata çok iyi
Hangi açıdan memnun etmedibende g4 vardı benı memnun etmedi iade ettim de acaba bu nasıdır diye bi yandan tedirgin oluyorum video yok doğru düzgün
renk ve görüntü acısından fps oyuncu olarak gerekli ayarları yaptım halbukiHangi açıdan memnun etmedi
Panellere detaylı bakmak lazımrenk ve görüntü acısından fps oyuncu olarak gerekli ayarları yaptım halbuki
Fiyat performansı mükemmel32 inç modelinin incelemesi mevcut. Normalde bu fiyata IPS planlıyordum ama biraz araştırınca direkt verdim 9 taksitle siparişi.
Samsung Odyssey G6 S32BG65 Review
The Samsung Odyssey G6 S32BG65 is a 1440p gaming monitor, part of the 2022 Odyssey gaming lineup. It has a 1000R curved 32-inch screen, built with a VA panel. It...www.rtings.com