ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 109
arkadaşlar oyun modu kapalı gözüküyor ve açılmıyor
dp kablosu geliyor samsungun içinden ve ekstra dp kablosu aldım onu takıyorum 240hz 2k oynuyorum ama kaplı yazıyorHdmi 2.0 ile mi bağlamaya çalışıyorsunuz dp veya hmdi 2.1 deneyin 2k 240hz için dp veya hdmi 2.1 gerekli
Oyun modu açık olmadığında 120hz veriyor eminsiniz 240 olduğuna şuandp kablosu geliyor samsungun içinden ve ekstra dp kablosu aldım onu takıyorum 240hz 2k oynuyorum ama kaplı yazıyor
240 hz şuan ama hdmı kablom yok onuda belirtimOyun modu açık olmadığında 120hz veriyor eminsiniz 240 olduğuna şuan
hocam cevaplama ihtimaliniz varmı mesaja cevap yazmayı unutmuşumhdr açıp denesene hocam bi
hocam tam bilöiyorum bir forumda okumuştum hdr ile düzelmisti ama kapalı oynamak için normal oyun modu da var diye biliyorum size bir link atıcam özelden bi bakın size zahmettamam şimdi oyun modu açık yazıyor ama ekran parlaklığı azaldı ben bu kadar aylardır oyun modu kapalı mı oynamışım hdr performansımı düşürcek mi ne tür özelliği var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam cevaplama ihtimaliniz varmı mesaja cevap yazmayı unutmuşum
çok iyi olur bi bakıyim oyun modu ama kapalı gözüküyor hdr kapatıncahocam tam bilöiyorum bir forumda okumuştum hdr ile düzelmisti ama kapalı oynamak için normal oyun modu da var diye biliyorum size bir link atıcam özelden bi bakın size zahmet