Neler Yeni

Samsung Galaxy A14 mü Redmi note 9 mu almalıyım?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
bu iki telefon arasında kaldım telefonlardan pek anlamadığım için karar veremedim sizce hangisi daha iyi?
kamera ile pek ilgilenmiyorum pek fotoğraf çeken bir insan değilim telefonda genellikle oyun oynuyorum ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

bu iki telefon arasında kaldım telefonlardan pek anlamadığım için karar veremedim sizce hangisi daha iyi?
kamera ile pek ilgilenmiyorum pek fotoğraf çeken bir insan değilim telefonda genellikle oyun oynuyorum ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Bütçeniz ne kadar ikiside değil bence

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz ne kadar ikiside değil bence
Ya bütçe değilde benim kardeşim telefoncu hani ucuzdan 2. el sağlam bulursa almayı düşünüyor bulduk ikisinide
A14'ün sağ üst köşesinde dikkatli bakmayınca gözükmeyen minik bir çizik var
note 9'dan bir haberim ama dediğine göre ekranda bir sıkıntısı yokmuş sadece instagramda çok şarjı gidiyormuş

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
Yavuz
Note 9 eski seri değil mi? A14 mantıklı geliyor.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 9 eski seri değil mi? A14 mantıklı geliyor.
Eski seriden ne kastettiğinizi bilmiyorum ama internette baktığımda a14 hakkında donma vb var dediler
ben oyun ve kitap okumak için kullanıcam a14 karşılarmı? (wild rift , tycoon , idle oyunları oynuyorum genellikle)

Ya bütçe değilde benim kardeşim telefoncu hani ucuzdan 2. el sağlam bulursa almayı düşünüyor bulduk ikisinide
A14'ün sağ üst köşesinde dikkatli bakmayınca gözükmeyen minik bir çizik var
note 9'dan bir haberim ama dediğine göre ekranda bir sıkıntısı yokmuş sadece instagramda çok şarjı gidiyormuş
Ben note 9 pro kullanıyorum note 9 her türlü daha iyi ama eski telefon 5 yıllık galan ondan dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski seriden ne kastettiğinizi bilmiyorum ama internette baktığımda a14 hakkında donma vb var dediler
ben oyun ve kitap okumak için kullanıcam a14 karşılarmı? (wild rift , tycoon , idle oyunları oynuyorum genellikle)
A14 u bilmiyorum ama yeni seri ise iş farklı note9 iyidir fakat eski

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
Yavuz
Bütçen tam olarak ne hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,306
Üyeler
168,608
Son üye
isaacthesouza
Top Bottom