QİKUA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,936
Hocam tam bütçeniz nedir?sorun benim eski cihazda değilmiş yaniben boşa satmışım cihazı
Hocam tam bütçeniz nedir?sorun benim eski cihazda değilmiş yaniben boşa satmışım cihazı
anladım hocambenimkinin pili orjinali olduğu için ölmüş gibi hocam ısınma konusunda tabi exynos işlemciler meditek/sd işlemcilere göre daha çok ısınır fakat genel olarak kullanımda çok sorun yaratmıyor
3200tl civarı, konuyu açarkende belirtmiştim zatenHocam tam bütçeniz nedir?
Hocam exynos çıktığından beri avrupa kullanıcılarına illallah ettirdi amedikada sd li sattılar hepsorun benim eski cihazda değilmiş yaniben boşa satmışım cihazı
benimkide aynı hocam heleki a31i o tarz oyunlar 5fps alıyordu slither io oyantmıyordubenim takıldığım nokta şu hocam öyle oyunlar değilde PUBG de 34-35derece olan telefon satranç gibi bir oyunda 40-41 derece görüyor bu çok saçma yani![]()
2900 yazmıştı sanırımHocam tam bütçeniz nedir?
Snapdragonlar yurtdışı mı bilmiyorum tr bulabilirsiniz diye biliyorum snapdragon yan serisi amd nvdia gibisnapdragonlar yurt dışı değil mi?
3200 hocam2900 yazmıştı sanırım
S20 fe hem ex li hem sd li geldiSnapdragonlar yurtdışı mı bilmiyorum tr bulabilirsiniz diye biliyorum snapdragon yan serisi amd nvdia gibi
onu biliyorum hocam ancak ilk kez s9 alıcağım zaman öyle bir şey duymuştum diye hatırlıyorumSnapdragonlar yurtdışı mı bilmiyorum tr bulabilirsiniz diye biliyorum snapdragon yan serisi amd nvdia gibi
yurtiçindede yurtdışındada sd modeller oluyor hocam tamamen şans işi benim telefon yurtdışı ama exynos işlemci var arkadaşımda var onukı yurt içi ama sdonu biliyorum hocam ancak ilk kez s9 alıcağım zaman öyle bir şey duymuştum diye hatırlıyorum
hocam istanbulda otursam düşünebilirdim ancak kocaelideyim malesefHocam bunu buldum biraz bütçeyi aşıyor az pazarlık yapılabilir gibi ama snapdragon var cpu z ile test de edersiniz iyi olur s9+ https://www.sahibinden.com/ilan/iki...amsung-s9-plus-enes-iletisim-1079035299/detay
o biraz şans işi sanırsam o zamanyurtiçindede yurtdışındada sd modeller oluyor hocam tamamen şans işi benim telefon yurtdışı ama exynos işlemci var arkadaşımda var onukı yurt içi ama sd
Ozaman bu bütçeye Xiaomi mi 9t pro önerebilirim sd 855 var 4000 mah iyi alınabilir gibihocam istanbulda otursam düşünebilirdim ancak kocaelideyim malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o biraz şans işi sanırsam o zaman![]()