ben olsam atmazdım hocam garantisinin bitmesini bekleyin derimSelam dostlar,
Galaxy a21s için en iyi custom romları yazarmısınız mümkünse link atmanız daha iyi olur önceliğim batarya ve oyun performansı
Sizce custom rom yüklemelimiyim garantiyi bozduğu için biraz ikilemde kaldm
Garantinin bitmesine daha 1 yıl var ve ben sabırsızım internette corvous romlarını görüyorum felan performansları çok hoşuma gidiyor görüşün için teşekkürler.ben olsam atmazdım hocam garantisinin bitmesini bekleyin derim
ama bir sorun falan çıksa ki samsungun düşük seviye telefonlarında olasılığı yüksektir garanti olmadığı için uğraşıp durusunuzGarantinin bitmesine daha 1 yıl var ve ben sabırsızım internette corvous romlarını görüyorum felan performansları çok hoşuma gidiyor görüşün için teşekkürler.
Evet ben de ondan korkuyorum bi yandan düşük samsung performansından kurtulmak istiyorum diğer yandan telefona zarar gelmesi durumu var cidden inanlmaz kararszmama bir sorun falan çıksa ki samsungun düşük seviye telefonlarında olasılığı yüksektir garanti olmadığı için uğraşıp durusunuz
telefona zarar gelmesi durumunda hocam telefoncularda çok yaklaşmak istemeyebilir anlamadıkları içinEvet ben de ondan korkuyorum bi yandan düşük samsung performansından kurtulmak istiyorum diğer yandan telefona zarar gelmesi durumu var cidden inanlmaz kararszm
Neise bu konu hakkında düşüneceğim bildiğin batarya ve performans odaklı romlar varsa isim/link olarak atarsn iyi günler.telefona zarar gelmesi durumunda hocam telefoncularda çok yaklaşmak istemeyebilir anlamadıkları için
a21s ile bildiğim yok hocamNeise bu konu hakkında düşüneceğim bildiğin batarya ve performans odaklı romlar varsa isim/link olarak atarsn iyi günler.