Arkadaşlar 2. el a26 buldum telefonun kenarları ezilmiş birazcık 4-5 tane ezik var kenarlarda sadece o teelefon 8 gb 256 gb modeli yanında sarj aleti kılıf ekran koruyucu sarj adaptoru veriliyo pil sağlığına baktım oda %100 sizce nasıl
kesınlıkle katılıyorum 1,2 tanede degıl 4,5 tane ezik varmıs bıde.Fiyat önemli. Şahsen ben kasası ezik telefon almam.
kesınlıkle katılıyorum 1,2 tanede degıl 4,5 tane ezik varmıs bıde.
ama telefonun ezikleri öyle degil belirgin degil minik ezik dedigim şey böyle parçası minik minik yok gibi çok belirgin degil sadece yanlarda var aldığım zaman paylaşırım zaten ben az kullanacağım azcıkolsun benı idare etsin stajım flan var 1 yıl idare etsin oyun flan oynıyım telefonu satıp onun parasıyla yenısını almayı düşünüyorum inşallahFiyat önemli. Şahsen ben kasası ezik telefon almam.
fıyatı ne kadar hocam pekıama telefonun ezikleri öyle degil belirgin degil minik ezik dedigim şey böyle parçası minik minik yok gibi çok belirgin degil sadece yanlarda var aldığım zaman paylaşırım zaten ben az kullanacağım azcıkolsun benı idare etsin stajım flan var 1 yıl idare etsin oyun flan oynıyım telefonu satıp onun parasıyla yenısını almayı düşünüyorum inşallah
11 bin pazarlık denerim hocamfıyatı ne kadar hocam pekı
8 256 olması ve şarjı yanında olması iyi.10k yaparsa ıyı olur o zaman ıste.11 bin pazarlık denerim hocam
hocam kapora verdim 10 bin yapamayabilir heralde bilmiyorum hocam ya bence 11 de olsa yinede iyi normalde alsak yanında vermiyor bir şey samsung ama satıcı her şey veriyo yanında orjinal olmasada8 256 olması ve şarjı yanında olması iyi.10k yaparsa ıyı olur o zaman ıste.
abovvvv bu telefonun 8 256sı niye 14k olmuş sıfırıhocam kapora verdim 10 bin yapamayabilir heralde bilmiyorum hocam ya bence 11 de olsa yinede iyi normalde alsak yanında vermiyor bir şey samsung ama satıcı her şey veriyo yanında orjinal olmasada
sarj aletıdemı orjınal deıl.hocam kapora verdim 10 bin yapamayabilir heralde bilmiyorum hocam ya bence 11 de olsa yinede iyi normalde alsak yanında vermiyor bir şey samsung ama satıcı her şey veriyo yanında orjinal olmasada
hocam sağlammış samsungun değilmiş amasarj aletıdemı orjınal deıl.
spigen mihocam sağlammış samsungun değilmiş ama
bence kılıfı kasası ezıldıkten sonra almıstır.sahibi çok özensiz kullanmamış mı sanki benim telefon kılıfı varken elimden kaldırıma düştü bir kere çizik bile olmadı köşesine düştüğü halde s serisiyle malzeme farkıdır belki bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
spigen mi