Yanlış bilmiyorsam a serisi amiral serisi değil ama note serisi amiral serisi amiral serisinden şaşmayın.Sizce hangisi?
2 seçeneğim var taksitli alıcam. Performans note 10s kamera a32 daha iyi. Bide arayüz olarak Samsung daha stabil geliyor.
note serisi amiral değil hocam mi serisi amiralYanlış bilmiyorsam a serisi amiral serisi değil ama note serisi amiral serisi amiral serisinden şaşmayın.
Samsung note serisi sandım pardon hahahanote serisi amiral değil hocam mi serisi amiral
Sizin için hangi özellikler can alıcı aralarında fazla fark yok yani samsung tarafını veya xiaomi tarafını seçmeniz fazla etkileyeceğini sanmıyorum.Sizce hangisi?
2 seçeneğim var taksitli alıcam. Performans note 10s kamera a32 daha iyi. Bide arayüz olarak Samsung daha stabil geliyor.
Annem için alıcam kamera olsa daha iyi olur.Samsung note serisi sandım pardon hahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin için hangi özellikler can alıcı aralarında fazla fark yok yani samsung tarafını veya xiaomi tarafını seçmeniz fazla etkileyeceğini sanmıyorum.
Sadece kamera içinse ve daha önce samsung kullandıysa telefonları pek kullanamıyorsa xiaomi arayüzüne alışması zor gelebilir.Annem için alıcam kamera olsa daha iyi olur.
Casper kullanıyor. Bende poco x3 kullanıyorum. Arayüz önemli değil demek istediğim anroidde hangisi daha stabil çalışıyor?Sadece kamera içinse ve daha önce samsung kullandıysa telefonları pek kullanamıyorsa xiaomi arayüzüne alışması zor gelebilir.
O konu hakkında bir fikrim yok o zaman xiaomi tercih edin derim.Casper kullanıyor. Bende poco x3 kullanıyorum. Arayüz önemli değil demek istediğim anroidde hangisi daha stabil çalışıyor?