Samsung Galaxy a32 vs redmi note 10s

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,007
Sizce hangisi?
2 seçeneğim var taksitli alıcam. Performans note 10s kamera a32 daha iyi. Bide arayüz olarak Samsung daha stabil geliyor.

Sizce hangisi?
2 seçeneğim var taksitli alıcam. Performans note 10s kamera a32 daha iyi. Bide arayüz olarak Samsung daha stabil geliyor.
Yanlış bilmiyorsam a serisi amiral serisi değil ama note serisi amiral serisi amiral serisinden şaşmayın.

note serisi amiral değil hocam mi serisi amiral
Samsung note serisi sandım pardon hahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce hangisi?
Sizin için hangi özellikler can alıcı aralarında fazla fark yok yani samsung tarafını veya xiaomi tarafını seçmeniz fazla etkileyeceğini sanmıyorum.

Samsung note serisi sandım pardon hahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin için hangi özellikler can alıcı aralarında fazla fark yok yani samsung tarafını veya xiaomi tarafını seçmeniz fazla etkileyeceğini sanmıyorum.
Annem için alıcam kamera olsa daha iyi olur.

Sadece kamera içinse ve daha önce samsung kullandıysa telefonları pek kullanamıyorsa xiaomi arayüzüne alışması zor gelebilir.
Casper kullanıyor. Bende poco x3 kullanıyorum. Arayüz önemli değil demek istediğim anroidde hangisi daha stabil çalışıyor?

Casper kullanıyor. Bende poco x3 kullanıyorum. Arayüz önemli değil demek istediğim anroidde hangisi daha stabil çalışıyor?
O konu hakkında bir fikrim yok o zaman xiaomi tercih edin derim.
Kamera farkı hissedilecek kadar olacağını sanmıyorum 2 telefonu yan yana koyduğunuzda belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri