Yok hocam amazon satıcısı ayrı ona dikkat et samsung 25 watt daha iyidir samsung için özellikleHepsini amazon satıyor aslında bir samsung var 25w bir de anker 20w, 25w var
Yok hocam amazon satıcısı ayrı ona dikkat et samsung 25 watt daha iyidir samsung için özellikleHepsini amazon satıyor aslında bir samsung var 25w bir de anker 20w, 25w var
Bende alamadım ne lanet şeymiş ya İNG benim bankam.Kendi hesabımdan kardeşimin TC sini girip sanal kartla yaptım yine olmadı. Yeni sanal kart açtım sipariş verdim en son durum şu şekil. Muhtemelen bu da iptal olacak Alıntıyı görüntüle
Hocam rica etsem faturayı bazı yerlerini gizleyip atabilir misiniz?.İsterseniz buraya, isterseniz bana özelden olabilirarkadaşlar benim fatura çıkmış az önce baktım, imei numarası yazmıyor, umarım sıkıntı olmaz
hımm, öyleyse bende söyleyeyim, tam olarak ne dediniz, öğrenci indiriminden faydalanmam için faturada imei yazmanız lazım gibi vs.2 tane telefon almıştım ikisinin faturasındada imei yazmıyor. Müşteri hizmetleri ile konuştum destek kaydı açıldı 72 saat içinde yeni faturanın düzenlenip yükleneceğini ilettiler
Umarım düzenleyip yüklerler bende aldım 1-2 güne teslim alıcam telefonu inşallah faturada imei yazar2 tane telefon almıştım ikisinin faturasındada imei yazmıyor. Müşteri hizmetleri ile konuştum destek kaydı açıldı 72 saat içinde yeni faturanın düzenlenip yükleneceğini ilettiler
ben aldım daha ürün gelmeden fatura için yazdım fakat depoya talep ilettik vs dediler şimdi fatura yüklenmiş imei yazmıyor uğraş dur şimdiUmarım düzenleyip yüklerler bende aldım 1-2 güne teslim alıcam telefonu inşallah faturada imei yazar
O zaman toplu iade zamanı geliyor.ben aldım daha ürün gelmeden fatura için yazdım fakat depoya talep ilettik vs dediler şimdi fatura yüklenmiş imei yazmıyor uğraş dur şimdi