9499 tl açılmadı herhalde konusu herkes vergi indirimine girmesini bekliyordu serisinden alındı
Abi bu olay amazonu da kapsamıyor mu zaten, tüm e ticaret siteleri dahil değil mi?Vergi indirimi konusunu canlı desteğe sorun Amazonda bununla ilgili tek satır göremedim gören atsın
Detay bilmiyorum HB'nin bangır bangır Vergi reklamı yaparken Amazon'un tek satır bahsetmemesi dikkatimi çekti.Abi bu olay amazonu da kapsamıyor mu zaten, tüm e ticaret siteleri dahil değil mi?
s20fe mi daha mantıklı bu mu9499 TL açılmadı herhalde konusu herkes vergi indirimine girmesini bekliyordu serisinden alındı
bununla ilgili desteğe yazıyorum hemen dönüş yaparım bilgileri var mı yok mu olarakfaturada imei yazması lazım vergi iadesi için ama amazon faturalara imei bilgisi eklemiyor. bu yüzden sorun olabilir
S serisi her zaman> fakat S20 FE artık eski sayılabilecek bir cihaz. Oyun yoksa A34, varsa yine A34 çünkü farkları yok. İkisi de 60FPS destekliyor çoğu oyunda.s20fe mi daha mantıklı bu mu
cod mobile vb oyunlar oynuyorum asphalt 9 gibide yarış oyunları kamera iyi olsa güzel olur bana s20fe gibi geliyor ama güncelleme desteği a34 alacak sizce hangisiS serisi her zaman> fakat S20 FE artık eski sayılabilecek bir cihaz. Oyun yoksa A34, varsa yine A34 çünkü farkları yok. İkisi de 60FPS destekliyor çoğu oyunda.
Ama kamera dersen akan sular durur.