Hocam başvurularım kısmında sizin de şu şekilde mi? Örneğin "MERT YILMAZ Soyad"
Daha iyileri sizin olsun hocam bende kredi kartıyla aldım 3 ay erteleme verdi diye o zamana kadar iadesi yatar üstünü de kyk ile öderim dedimHerkese hayırlı olsun peşin para olsa alacaktım bende alamadım sağlık olsun
Abdullah aga bizim Amazon çözdü ama senin hepsiburada hala tc işini çözemedi gibi he. Simdi bak bakalim kim alacak vergi iadesiniSiz harbi düşünmeden konuşan insanlarsınız! siz A34'ün vergi iadesini alamayacaksınız ama M34'ü HB'den alanlar telefonu çok çok ucuza mâl etmiş olacak.
Dur kanka şimdi nankörsünüz falan derAbdullah aga bizim Amazon çözdü ama senin hepsiburada hala tc işini çözemedi gibi he. Simdi bak bakalim kim alacak vergi iadesini
daha hareket yok kaldı öyle bakamıyoruz da başlamadı diyor ara ara.hocam ne oldu sizin ibana para yattı mı acaba kac gün sonra yatıyor acaba bu ibare yazdıktan sonra merak ettigimden soruyorum
Değişimde yeni Fatura çıkıyor IMEIli. Ama sol altta ödeme türü değiştirme yazıyor. kağıt üzerinde herhangi bir soruna teşkil edecek gibi durmuyor.Merhaba, ben cuma günü Samsung A34'ü iade süresi dolacak diye değişime göndermiştim. Gönderecekleri yeni faturada IMEI sorunu yaşamayacağımı söylediler. Değişim yapıp da sorunsuz şekilde işlemini tamamlayan var mı? Bir de değişim yapmanın süreci olumsuz etkileyip, etkilemeyeceği hakkında bir bilgisi olan var mı?