Neler Yeni

Yardım Samsung Galaxy A35 Çok Isınıyor Mu?

cornlov

80+ Bronze
Samsung galaxy A35 256gb modeli
14,400 liraya almaya karar verdim..

Ancak internette çok yoğun ısınma sorunlarını yazanları gördüm. (Örneğin, Telefon boşta 49-52 derece) Bunları görünce kafam karıştı.

Düşünceniz nedir? Özellikle bu telefonu kullananların fikirlerine ihtiyacım var.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya

Ancak internette çok yoğun ısınma sorunlarını yazanları gördüm. (Örneğin, Telefon boşta 49-52 derece) Bunları görünce kafam karıştı.

Düşünceniz nedir? Özellikle bu telefonu kullananların fikirlerine ihtiyacım var.
Dostum bosta hicbi telefon o kadar isinmaz. O isinmalara kamera acikken ya da oyun oynarken cikar. Uzun saatler kullanirsan da belki. Telefonu hepsiburada ya da amazondan al. Eger cok ısınırsa geri yolls 2 hafta iceridinde.

cornlov

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı fikirdeydim, Dediğim gibi çok fazla okuyunca kafam karıştı.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Talat

dostum o telefonda oyun felanmı oynamı düşünüyorsun yoksa sosyal medyada takılmak ıcınmı..

cornlov

80+ Bronze
Şöyle söyleyeyim.
Xiaomi redmi note 7 kullanıyorum. 5-6 yıldır sanırım.
Bu telefondan bıktım artık sorun cikartmaya basladi. Ayrıca surekli reklam kitliyor, silinmeyen uygulamaları vs var.

Tüm gün evdeyim, neredeyse her an telefon elimde. İnternette geziyorum, youtube-film izliyorum. Oyun oynamam, indirmem.
Sosyal medya hesabım yok, kullanmam

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Talat
Şöyle söyleyeyim.
Xiaomi redmi note 7 kullanıyorum. 5-6 yıldır sanırım.
Bu telefondan bıktım artık sorun cikartmaya basladi. Ayrıca surekli reklam kitliyor, silinmeyen uygulamaları vs var.

Tüm gün evdeyim, neredeyse her an telefon elimde. İnternette geziyorum, youtube-film izliyorum. Oyun oynamam, indirmem.
Sosyal medya hesabım yok, kullanmam
üstüne biraz daha koy işlemcisi kamerası iyi bir telefona almaya bak bu telefona bu para verilmez..

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Lloyd

Vapor Chamber var, soğutması gayet iyi. O kadar ısınmıyor.

Ekran görüntüsü 2024-10-22 004939.png

Kasım'da da güzel bir fiyata gayet alınabilir bir telefon.

ruaF1912

80+ Bronze
O paraya YD 13T Pro alırsınız, Samsung giriş seviyesi üzer, daha iyi alternatifler var çinli üreticiler de.

cornlov

80+ Bronze
Yani açıkçası gerçekçi olmam gerekirse,
Note 7 den geçeceğim için çok bi beklentim yok sadece ekranı ve kamerası ve sesi önemli benim için bu bütçede baktığım çoğu telefonda ya kamera kötüydü veya dediğim gibi diğer seçenek xiaomi. Ama ondaki reklamlardan vs bıktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vapor Chamber var, soğutması gayet iyi. O kadar ısınmıyor.

Alıntıyı görüntüle

Kasım'da da güzel bir fiyata gayet alınabilir bir telefon.
Keşke bu görselde yükaltındaki dereceyi görebilseydim ve hb'de fiyat 14.4 den 16.5 a çıktı.... Muhtemelen kasım ayında 14 küsürlere indirirler diye düşündüm 🤔 (hb satıcılı)

Son düzenleme:

cornlov

80+ Bronze
Exynos işlemcili telefonlara bulaşmam, kimsenin bulaşmasını da istemem. Nothing Phone 1 modelini öneriyorum.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12705&idPhone2=11636
Aklımda şöyle bir teori var ne kadar doğru bilmiyorum. A36 da sanırım exynos değiştirilmiş. Sebebinin de denediler denediler, sorunu çözemeyince son çare değiştirdiler olarak düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20241022_054253.jpg

Evde bile oyun oynarken 46 derece oluyor-muş

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
enes furkan kayhan

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Kuzenimde a34 var kamerası rezalet hiç beğenemiyorum resmen çamur ediyor bence kamera olarak ikiside benzer kameralar onun dışında ısınma sorunu olabilir ama çok duymadım bence bütceni arttırıp farklı cihazlara yönel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,200
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom