- Konu Sahibi Konu Sahibi
samsung galaxy a52'nin 4100 fiyat seviyelerindeyken pls ekran kullanması bir tık kötü bir durum değil mi,yani ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama oled teknolijisi ips,pls den daha iyi bir teknoloji öyle değil mi?
A52'nin PLS ekran kullandığı konusunda yanlış bilgilendirilmişsiniz. 90 hz Super AMOLED ekran kullanıyor.samsung galaxy a52'nin 4100 fiyat seviyelerindeyken pls ekran kullanması bir tık kötü bir durum değil mi,yani ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama oled teknolijisi ips,pls den daha iyi bir teknoloji öyle değil mi?
Hatalı girmiş.https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a52-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV0000032V31 bu satıcıda pls ekran olarak gösteriliyor
benim babam redmi note 8 kullanıyor 1 yıl oldu hemen hemen hala on numara çalısıyor bir sıkıntısı yokhocam redmi serisinde problem var diyorlardı bir ara, onu düzeltiler mi yeni serilerinde?
Ozaman a52 al geçbütçeyi 4000'e kadar çıkarabilirim hocam
Oyun oynanmayacaksa ağırlıkla A52 tavsiye ederim, deli gibi oyun oynanacaksa X3 PRO.bütçeyi 4000'e kadar çıkarabilirim hocam
Ozaman a52 al geç
![]()
Samsung Galaxy A52 (SM-A525F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy A52 SM-A525F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Oyun oynanmayacaksa ağırlıkla A52 tavsiye ederim, deli gibi oyun oynanacaksa X3 PRO.
peki a52 ve xiaomi mi 11 lite karsilastirildiginda hangisi hangi konularda ustun gelir?Hatalı girmiş.
Üreticinin kendi sitesinden ve GSMArena'dan bakmanız daha doğru olur.
A52den üstün gelen bir şey bilmiyorumpeki a52 ve xiaomi mi 11 lite karsilastirildiginda hangisi hangi konularda ustun gelir?
Mi 11 Lite incelikte üstün gelir bir de 33W hızlı şarjda üstün gelir.peki a52 ve xiaomi mi 11 lite karsilastirildiginda hangisi hangi konularda ustun gelir?
Önemli olan özelliklerde A52 önde, bunu bilmeniz yeterli.peki a52 ve xiaomi mi 11 lite karsilastirildiginda hangisi hangi konularda ustun gelir?