Samsung Galaxy A52 Alınır mı?

C4YCI

80+
Reaksiyon skoru
17
Samsung galaxy a 52 alınır mı? ? kullanan dostlarım tavsiye eder mi? şimdiden teşekkürler

NOT: KAMERA EN ÖNEMLİ UNSUR.

ben kullanıyorum tavsiye ederim istediğin soruyu sorabilirsin

KAMERA NASIL ACABA ? INSTAGRAM GİBİ YERLERDE ÇEKİM YAPARKEN KAMERA PERFORMANSI NASILDIR ?
kamerası tek kelime ile harika
Post automatically merged:

sormak istediğiniz her soruyu sorabilirsin

kamerası tek kelime ile harika
Acaba sizde ki renk nedir ? dediğim gibi instgaram boomerang :D performansı nasıl acaba deneme fırsatınız oldumu bu soruyu sorma nedenim çünkü biliyorsunuz bazı androidler de instagram vb yerlerde kamera ölüyor acaba bu sorun A52 de de mevcutmu ?

Acaba sizde ki renk nedir ? dediğim gibi instgaram boomerang :D performansı nasıl acaba deneme fırsatınız oldumu bu soruyu sorma nedenim çünkü biliyorsunuz bazı androidler de instagram vb yerlerde kamera ölüyor acaba bu sorun A52 de de mevcutmu ?
renk mavi çok hoş duruyor bana göre
performansı çok iyi oyunlarda kasma olmaz
boomerangı deneyip geliyorum hemen 1dk

burdayım bekliyorum .d bu arada çok teşekkürler ilginizden ötürü
denedim kasma olmadı hatta çok güzel çekti
kısacası alabilirsiniz
başka sormak istediğin soru olursa sorabilirsin.

denedim kasma olmadı hatta çok güzel çekti
kısacası alabilirsiniz
başka sormak istediğin soru olursa sorabilirsin.
Öncelikle ilginden ötürü teşekkür ediyorum. Sana olan son sorum en iyi cevap nerden seçiliyor ?

Öncelikle ilginden ötürü teşekkür ediyorum. Sana olan son sorum en iyi cevap nerden seçiliyor ?
rapor et en iyi cvp
Post automatically merged:

mesajın sol alt köşesinde

Samsung ne malı? Kore, Koreliler nedir? Çekik, çekik başka ne var? Çin vardır. Doğu Türkistan zulmüne ortak olmak istiyorsan git al. He bide bunlar böcek yiyo böcekli ellerle yapmışlardır sağlıklı değildir

Samsung ne malı? Kore, Koreliler nedir? Çekik, çekik başka ne var? Çin vardır. Doğu Türkistan zulmüne ortak olmak istiyorsan git al. He bide bunlar böcek yiyo böcekli ellerle yapmışlardır sağlıklı değildir
hocam ne alaka ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,115
Üyeler
191,036
Son üye
Tiscard
Geri