KAMERA NASIL ACABA ? INSTAGRAM GİBİ YERLERDE ÇEKİM YAPARKEN KAMERA PERFORMANSI NASILDIR ?ben kullanıyorum tavsiye ederim istediğin soruyu sorabilirsin
kamerası tek kelime ile harikaKAMERA NASIL ACABA ? INSTAGRAM GİBİ YERLERDE ÇEKİM YAPARKEN KAMERA PERFORMANSI NASILDIR ?
Acaba sizde ki renk nedir ? dediğim gibi instgaram boomerangkamerası tek kelime ile harika
renk mavi çok hoş duruyor bana göreAcaba sizde ki renk nedir ? dediğim gibi instgaram boomerangperformansı nasıl acaba deneme fırsatınız oldumu bu soruyu sorma nedenim çünkü biliyorsunuz bazı androidler de instagram vb yerlerde kamera ölüyor acaba bu sorun A52 de de mevcutmu ?
burdayım bekliyorum .d bu arada çok teşekkürler ilginizden ötürürenk mavi çok hoş duruyor bana göre
performansı çok iyi oyunlarda kasma olmaz
boomerangı deneyip geliyorum hemen 1dk
denedim kasma olmadı hatta çok güzel çektiburdayım bekliyorum .d bu arada çok teşekkürler ilginizden ötürü
Öncelikle ilginden ötürü teşekkür ediyorum. Sana olan son sorum en iyi cevap nerden seçiliyor ?denedim kasma olmadı hatta çok güzel çekti
kısacası alabilirsiniz
başka sormak istediğin soru olursa sorabilirsin.
rapor et en iyi cvpÖncelikle ilginden ötürü teşekkür ediyorum. Sana olan son sorum en iyi cevap nerden seçiliyor ?
tamamdır çok teşekkürler yaptımrapor et en iyi cvp
Post automatically merged:
mesajın sol alt köşesinde
hocam ne alaka ?Samsung ne malı? Kore, Koreliler nedir? Çekik, çekik başka ne var? Çin vardır. Doğu Türkistan zulmüne ortak olmak istiyorsan git al. He bide bunlar böcek yiyo böcekli ellerle yapmışlardır sağlıklı değildir