🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pasaj'da 2829TL

Reaksiyon skoru
133
Çok büyük bir indirim olmasa da sık sık fiyatı düşen bir model sayılmaz.
Hesap açıp ödeme kısmında KASIM350 kodunu girerseniz fiyat düşüyor.
Taksit olarak sadece Garanti'ye yapması kötüymüş.

Göremediğim güzel bir ürün vardır bakarsınız.

Çok büyük bir indirim olmasa da sık sık fiyatı düşen bir model sayılmaz.
Hesap açıp ödeme kısmında KASIM350 kodunu girerseniz fiyat düşüyor.
Taksit olarak sadece Garanti'ye yapması kötüymüş.

Göremediğim güzel bir ürün vardır bakarsınız.
Alinir mi

Samsung Buds2 aldım bugun gerçi bedavaya geldi ama öyle aman aman bir ses kalitesi yok. Belki ağır olucak ama xiaomi buds2 de kullandım nerdeyse aynı geldi ses seviyesi düşük.

Samsung Buds2 aldım bugun gerçi bedavaya geldi ama öyle aman aman bir ses kalitesi yok. Belki ağır olucak ama xiaomi buds2 de kullandım nerdeyse aynı geldi ses seviyesi düşük.
Bende de buds2 var ses kalitesi olarak çok beğeniyorum samsung telefonum var diye almıştım daha üst bir model kullanmadığım için kıyas yapamam ancak dediğiniz kulaklık kadar kötü olmasının imkanı yok. Soundpeats Air4 ve Anker soundcore VR P10 kullanmıştım onlardan ses kalitesi olarak daha iyiydi.

Bende de buds2 var ses kalitesi olarak çok beğeniyorum samsung telefonum var diye almıştım daha üst bir model kullanmadığım için kıyas yapamam ancak dediğiniz kulaklık kadar kötü olmasının imkanı yok. Soundpeats Air4 ve Anker soundcore VR P10 kullanmıştım onlardan kalite olarak daha iyiydi.
Ses kalitesi iyi ona lafım yok ama xiomi buds2 ses seviyesi daha yüksekti bunda onu bulamadım sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,715
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri