Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Samsung Galaxy Buds 3 Pro Beyaz Amazon'da 5998 TL🔥

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Bala
Screenshot_2024-11-03-11-35-47-86.jpg

Samsung telefonu olup kulaklık arayanlar için iyi bir fırsat arkadaşlar 1500 TL indirim.

Srydn06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes sarıaydın
nasıl kulaklık alınır mı
Hocam alıp iade etmiş biri olarak pek beğenemediğimi söyleyebilirim. Ses kalitesi ortalama gibi geldi. Özellikle malzeme kalitesi beklentimi karşılamadı kutusu aşırı dandik bomboş plastik gibi hissettirdi. Gürültü engellemesi başarılı ama

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Bala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl kulaklık alınır mı
Eğer Samsung bir telefona sahipseniz şuan dünya üzerinde bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklık budur. Samsung Seamless Codec (SSC) yani sadece samsunglara ait olan bir Bluetooth ses kodeğine sahip. Aynı şekilde Buds 2 Pro'da öyle bu daha Airpods tarzı.

Eğer Samsung bir telefona sahipseniz şuan dünya üzerinde bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklık budur. Samsung Seamless Codec (SSC) yani sadece samsunglara ait olan bir Bluetooth ses kodeğine sahip. Aynı şekilde Buds 2 Pro'da öyle bu daha Airpods tarzı.
yakin zamanda s23 aldım ondan dolayı ben de samsung kulaklık almak istiyorum fakat kullananların yorumları karışık bazıları iyi bazıları kötü diyor

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Hocam alıp iade etmiş biri olarak pek beğenemediğimi söyleyebilirim. Ses kalitesi ortalama gibi geldi. Özellikle malzeme kalitesi beklentimi karşılamadı kutusu aşırı dandik bomboş plastik gibi hissettirdi. Gürültü engellemesi başarılı ama
amazondan mı alıp iade ettiniz

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Bala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yakin zamanda s23 aldım ondan dolayı ben de samsung kulaklık almak istiyorum fakat kullananların yorumları karışık bazıları iyi bazıları kötü diyor
Şuana kadar gerek türk gerek yabancı kanallarda ve araştırmalarımda Buds 2 Pro ile ilgili kötü yorum neredeyse görmedim diyebilirim. Gayet canlı sesleri, iyi bir ancsi ve rahat olmasıyla iyi bir kulaklık deniliyor. "Soundguys" sitesinden Buds 2 Pro ve Buds 3 Pro karşılaştırmasına bakın size fikir verecektir.

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Bala
Evet. Hijyen ürünü olsa bile koşulsuz iade alıyor amazon bu konuda mükemmel cidden
İnternette iade edilebileceğini söylüyorlardı fakat kurallarda hijyen ürünleri alınamaz deniyordu. Bunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

S23 ve üstü,

Z Flip/Fold 4 ve üstü,

Telefona sahip olmayanlar almasın. Bu güncel olanlarda 96 kHz yeni codec Bluetooth'ta bu cihazlarda var. Tam kaliteli verim ancak öyle alınır.
Doğru fakat SSC olduğu için her türlü iyi verim alır Samsung ise. Akıllı asistanı saymıyorum bile.

Srydn06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes sarıaydın
İnternette iade edilebileceğini söylüyorlardı fakat kurallarda hijyen ürünleri alınamaz deniyordu. Bunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru fakat SSC olduğu için her türlü iyi verim alır Samsung ise. Akıllı asistanı saymıyorum bile.
Rica ederim fakat aklınızda bulunsun satıcının amazon olmasina dikkat edin. Bu durum sadece amazon satıcılı ürünlerde geçerli. Farklı satıcılar sıkıntı yaratabilir

Top Bottom