Arishem
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Samsung telefonu olup kulaklık arayanlar için iyi bir fırsat arkadaşlar 1500 TL indirim.
Hocam alıp iade etmiş biri olarak pek beğenemediğimi söyleyebilirim. Ses kalitesi ortalama gibi geldi. Özellikle malzeme kalitesi beklentimi karşılamadı kutusu aşırı dandik bomboş plastik gibi hissettirdi. Gürültü engellemesi başarılı amanasıl kulaklık alınır mı
Eğer Samsung bir telefona sahipseniz şuan dünya üzerinde bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklık budur. Samsung Seamless Codec (SSC) yani sadece samsunglara ait olan bir Bluetooth ses kodeğine sahip. Aynı şekilde Buds 2 Pro'da öyle bu daha Airpods tarzı.nasıl kulaklık alınır mı
yakin zamanda s23 aldım ondan dolayı ben de samsung kulaklık almak istiyorum fakat kullananların yorumları karışık bazıları iyi bazıları kötü diyorEğer Samsung bir telefona sahipseniz şuan dünya üzerinde bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklık budur. Samsung Seamless Codec (SSC) yani sadece samsunglara ait olan bir Bluetooth ses kodeğine sahip. Aynı şekilde Buds 2 Pro'da öyle bu daha Airpods tarzı.
amazondan mı alıp iade ettinizHocam alıp iade etmiş biri olarak pek beğenemediğimi söyleyebilirim. Ses kalitesi ortalama gibi geldi. Özellikle malzeme kalitesi beklentimi karşılamadı kutusu aşırı dandik bomboş plastik gibi hissettirdi. Gürültü engellemesi başarılı ama
Evet. Hijyen ürünü olsa bile koşulsuz iade alıyor amazon bu konuda mükemmel ciddenamazondan mı alıp iade ettiniz
Şuana kadar gerek türk gerek yabancı kanallarda ve araştırmalarımda Buds 2 Pro ile ilgili kötü yorum neredeyse görmedim diyebilirim. Gayet canlı sesleri, iyi bir ancsi ve rahat olmasıyla iyi bir kulaklık deniliyor. "Soundguys" sitesinden Buds 2 Pro ve Buds 3 Pro karşılaştırmasına bakın size fikir verecektir.yakin zamanda s23 aldım ondan dolayı ben de samsung kulaklık almak istiyorum fakat kullananların yorumları karışık bazıları iyi bazıları kötü diyor
İnternette iade edilebileceğini söylüyorlardı fakat kurallarda hijyen ürünleri alınamaz deniyordu. Bunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederimEvet. Hijyen ürünü olsa bile koşulsuz iade alıyor amazon bu konuda mükemmel cidden
Doğru fakat SSC olduğu için her türlü iyi verim alır Samsung ise. Akıllı asistanı saymıyorum bile.S23 ve üstü,
Z Flip/Fold 4 ve üstü,
Telefona sahip olmayanlar almasın. Bu güncel olanlarda 96 kHz yeni codec Bluetooth'ta bu cihazlarda var. Tam kaliteli verim ancak öyle alınır.
Rica ederim fakat aklınızda bulunsun satıcının amazon olmasina dikkat edin. Bu durum sadece amazon satıcılı ürünlerde geçerli. Farklı satıcılar sıkıntı yaratabilirİnternette iade edilebileceğini söylüyorlardı fakat kurallarda hijyen ürünleri alınamaz deniyordu. Bunu bildiğim iyi oldu teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru fakat SSC olduğu için her türlü iyi verim alır Samsung ise. Akıllı asistanı saymıyorum bile.
Al dene begenmezsen iade et.yakin zamanda s23 aldım ondan dolayı ben de samsung kulaklık almak istiyorum fakat kullananların yorumları karışık bazıları iyi bazıları kötü diyor
öyle yapıcam muhtemelen amazon alıyosaAl dene begenmezsen iade et.