Samsung Galaxy Buds Fe alınır mı?

Wrotrez

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
1500
Hocamlar uzun zamandır bir kulakiçi kulaklık arıyorum ama çok fazla seçenek var, kimisi bir modele iyi diyor kimisi bende sorun çıkarıyor diyor o nedenle emin olamadım. Samsung bir telefonum var buds fe yi almayı düşünüyorum. kullanan varsa tavsiye eder mi? Bu fiyat bandına başka öneriniz var mı?

Hocamlar uzun zamandır bir kulakiçi kulaklık arıyorum ama çok fazla seçenek var, kimisi bir modele iyi diyor kimisi bende sorun çıkarıyor diyor o nedenle emin olamadım. Samsung bir telefonum var buds fe yi almayı düşünüyorum. kullanan varsa tavsiye eder mi? Bu fiyat bandına başka öneriniz var mı?
Alınmaz patlama vakaları falan vardı

Ben kullanıyorum ses kalitesi iyi samsung telefonla da güzel uyumlu calısıyor

2 senedir kullaniyorum bi sorunu yok gibi anc falan da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500 TL'ye biraz pahali ama 1200 falan olsa alinir su gecirmezlik falan yok
Fiyatı özelliklerine kıyasla biraz pahalı gibi. Özellikle su geçirmezlik olmaması korkutuyor.

Fiyatı özelliklerine kıyasla biraz pahalı gibi. Özellikle su geçirmezlik olmaması korkutuyor.
yağmurda kullanamamak sıkıntı sadece

zaten uzun süre gidiyor kulaklıklar buds 3 alırdım ben olsam su geçirmezlik var direkt hem daha kaliteli biraz daha tuzlu ama

yağmurda kullanamamak sıkıntı sadece

zaten uzun süre gidiyor kulaklıklar buds 3 alırdım ben olsam su geçirmezlik var direkt hem daha kaliteli biraz daha tuzlu ama
o maalesef bütçeyi çok aşıyo.

Geçen hafta trendyoldan kupon+ puanla 750₺ ye aldım.
Telefon uyumluluğu iyi
Telefon konuşmalarında oetam gürültüsü farketmeksizin ses karşıya net ve gecikmesiz geliyor.
Kulağa oturumu çok çok iyi. Uygun tıkaçla çok konforlu oluyor.
Şarjı iyi gidiyor
Kötü yanı ancsi vasat.
Odyofil değilim ama dinlediğim müzikler keyif veriyor ama anker liberty 4 nc kadar iyş değil.

Telefon uyumluluğu iyi
Telefon konuşmalarında oetam gürültüsü farketmeksizin ses karşıya net ve gecikmesiz geliyor.
Şarjı iyi gidiyor
Kötü yanı ancsi vasat.
Odyofil değilim ama dinlediğim müzikler keyif veriyor ama anker liberty 4 nc kadar iyş değil.
vallahi bendede ne kupon var ne puan. Mecbur indirimi beklicem.

öneririm çok güzel bir cihaz

Telefon uyumluluğu iyi
Şarjı iyi gidiyor
Kötü yanı ancsi vasat.
anc yi müzik dinlerken kullanınca düzgün engelliyor müzik kapalı kullanınca yeterli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,039
Üyeler
183,051
Son üye
ahmetabic
Geri