𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,907
zoruna giden ne oldu hocam merak ettim dün paylaşım yapmıyorum belki yeni olabilirsin telefon kılıfların hepsi aynımı değil + halihazırda zaten kimler neyin ne olduğun gayet iyi biliyor + hediye verilse dahi seni neden ilgilendiriyor zoruna giden ne? sende paylaşım yap sende hediye al bundan doğal ne var adam forum halkını düşünüp hediye veriyor burada zoruna giden nedir senin?Hepsini 1 başlık altında toplamak:
45 tane telefon kılıfı konusu açıp Abdullah Hacıgül belki kulaklık hediye eder diye forumu kirletmek:![]()
+ tek konu altında paylaşım olunca etkileşim pek olmuyor + ürünlerin hepsi aynı markanın ürünü değil hepsi kılıf değil! 45 tane kılıf diyorsun kanıtlasana 45 tane kılıf konumu link ile beraber toplasan 9 -10 tane kılıf paylaştım farklı markaların nasıl 45 oldu bi anda benim niye haberim yok?Hepsini 1 başlık altında toplamak:
45 tane telefon kılıfı konusu açıp Abdullah Hacıgül belki kulaklık hediye eder diye forumu kirletmek:![]()
bu adam aynı ben ya <3Hepsini 1 başlık altında toplamak:
Buradaki tek sorun telefon kılıfları değil. Sizin gibilere yetkiyi veriyorlar, bir yerde indirim başlayınca forum sizin çöplüğünüze dönüyor.zoruna giden ne oldu hocam merak ettim dün paylaşım yapmıyorum belki yeni olabilirsin telefon kılıfların hepsi aynımı değil + halihazırda zaten kimler neyin ne olduğun gayet iyi biliyor + hediye verilse dahi seni neden ilgilendiriyor zoruna giden ne? sende paylaşım yap sende hediye al bundan doğal ne var adam forum halkını düşünüp hediye veriyor burada zoruna giden nedir senin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
+ tek konu altında paylaşım olunca etkileşim pek olmuyor + ürünlerin hepsi aynı markanın ürünü değil hepsi kılıf değil! 45 tane kılıf diyorsun kanıtlasana 45 tane kılıf konumu link ile beraber toplasan 9 -10 tane kılıf paylaştım farklı markaların nasıl 45 oldu bi anda benim niye haberim yok?
Jon snow hocam boş verin siz onları. Bana bir tane şarj aleti lazım maks vli ucuz bir şeyhocam detaylı amazona giriş yaptım ama bulamadım fiyatı uygun kılıf denk gelirse paylaşırım ama