Neler Yeni

Samsung galaxy m31s vs m21

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar biri 3000 diğeri 2300 tl, ikisininde donanımı aynı ama biri 64 biri 128gb, dengeli ayarda pubg mobile oynamak için ve car parking 3d yi yüksek ayarlarda akıcı oynamak istiyorum, kamera çok önemli değil fhd çeksin yeterli. Birde şimdi ben 16gb tel kullanıyorum 64 e geçince o rahatlığı yaşarmıyım?

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@Etheryum etiketlediğin için teşekkür ederim. Realme 7 tavsiye ederim, söylemiş olduğunuz cihazlardan çok daha güçlü işlemciye sahip. Config ile 90 FPS Pubg oynayabilirsiniz. 64 GB bir cihaza geçince illa fark edersiniz diye umuyorum.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Etheryum etiketlediğin için teşekkür ederim. Realme 7 tavsiye ederim, söylemiş olduğunuz cihazlardan çok daha güçlü işlemciye sahip. Config ile 90 FPS PUBG oynayabilirsiniz. 64 GB bir cihaza geçince illa fark edersiniz diye umuyorum.
Samsung almak istiyorum Discord gibi platformlara tam uyumlu olduğundan.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne gibi bir tam uyumu var?
Oyun oynadığında durumunda gözüküyor ve insanlar seni oyun oynarken rahatsız edemiyor bildirimi engelliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arkadaşlar daha iyi bilirler ayrıntılarını (y)

Ben “donanımı aynı” kısmını düzelteyim. Aynı değil. RAM farkları da var. M21 4GB RAM iken M31S 6GB RAM. Günlük kullanımda hissedilebilen bir fark bu.
Hocam antutu puanı farkı az ama, ayrıca öyle çok mükemmeliyetçi değilim ondan dolayı 4 müş 6 mış pek önem vermiyorum. Ama diyorsanız aradaki fark çok olur bişe diyemem m31 alırım

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Oyun oynadığında durumunda gözüküyor ve insanlar seni oyun oynarken rahatsız edemiyor bildirimi engelliyor.

Hocam antutu puanı farkı az ama, ayrıca öyle çok mükemmeliyetçi değilim ondan dolayı 4 müş 6 mış pek önem vermiyorum. Ama diyorsanız aradaki fark çok olur bişe diyemem m31 alırım
Oyuna girdiğiniz zaman Game Space üzerinden ayar yaptığınız zaman bildirimi engelleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Discord olayını ise bilmiyorum ama sırf oynadığınız oyunun gözükmesi için telefonun özelliklerinden kısmayın derim.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Antutu’da özellikle işlemci performansı önemli hocam. Zaten iki telefonda da aynı işlemci var, farkın az olması doğal.

4GB RAM Android için artık yetersiz kalmaya başladı. Örneğin oyun oynarken Whatsapp’tan bir bildirim geldi, ona cevap verdiniz, geri oyuna döndüğünüzde uygulamayı tekrardan yükleyebiliyor ve bu da can sıkıyor.

Ya da bankacılık uygulaması içerisindesiniz, telefonunuza SMS’le şifre geldi, gidip o şifreyi kopyalayıp dönene kadar uygulamayı yeniden yüklüyor, tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz.

Bunun gibi çok uygulamanın aynı anda açık olduğu kullanım senaryolarında kullanıyorsanız en az 6GB RAM’li almanızda fayda var. Yukarıda etiketlenen hocalarımın önerilerini değerlendirin mutlaka, M31S’ten daha iyi seçenekler söyleyebilirler.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Bunun için diğer telefonlardan vaz geçmek bana saçma geliyor.
1619802863208.png
1619802904025.png

resimdeki gibi rahatsız etmeyin e alıp o sorunu çözebilirsin

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@Etheryum etiketlediğin için teşekkür ederim. Realme 7 tavsiye ederim, söylemiş olduğunuz cihazlardan çok daha güçlü işlemciye sahip. Config ile 90 FPS PUBG oynayabilirsiniz. 64 GB bir cihaza geçince illa fark edersiniz diye umuyorum.
Config yapınca ban yeme ihtimali oluyor.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyuna girdiğiniz zaman Game Space üzerinden ayar yaptığınız zaman bildirimi engelleyebiliyorsunuz diye biliyorum. Discord olayını ise bilmiyorum ama sırf oynadığınız oyunun gözükmesi için telefonun özelliklerinden kısmayın derim.
Hocam bütçe e kısıtlı ama annemin de telefon taksidi var babamın araba kredisi var. Çok zora sokmak istemiyorum, birde yaza yetişsin çünkü yazın çok oyun oynuyorum ve şuanki telefonumdan pubg mobile lite 60fps zor oynuyorum.

Antutu’da özellikle işlemci performansı önemli hocam. Zaten iki telefonda da aynı işlemci var, farkın az olması doğal.

4GB RAM Android için artık yetersiz kalmaya başladı. Örneğin oyun oynarken Whatsapp’tan bir bildirim geldi, ona cevap verdiniz, geri oyuna döndüğünüzde uygulamayı tekrardan yükleyebiliyor ve bu da can sıkıyor.

Ya da bankacılık uygulaması içerisindesiniz, telefonunuza SMS’le şifre geldi, gidip o şifreyi kopyalayıp dönene kadar uygulamayı yeniden yüklüyor, tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz.

Bunun gibi çok uygulamanın aynı anda açık olduğu kullanım senaryolarında kullanıyorsanız en az 6GB RAM’li almanızda fayda var. Yukarıda etiketlenen hocalarımın önerilerini değerlendirin mutlaka, M31S’ten daha iyi seçenekler söyleyebilirler.
Şimdi şöyle banka işim yok hem şuan 3gb ramli telefon kullandığım için onu hep yaşıyorum sıkıntı olmadı, bütçe çok kısıtlı, WhatsApp dan kimsede yazmıyor yazan yok zaten.

Bunun için diğer telefonlardan vaz geçmek bana saçma geliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
resimdeki gibi rahatsız etmeyin e alıp o sorunu çözebilirsin
Ama oyundan çıkınca direk discordda girmek istemiyorum oyundan çıkıp hemen başka uygulama açıyorum onu unutuyorum sonra arkadaşlarım bana kızıyor.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
İki cihaz da parasını hak etmiyor, başka bir telefon düşünün.

Top Bottom