Hocam geçen hafta şarj aleti aldım. 1299TL'den 979'a düşmüştü. SWallet ile ödemeye de %50 indirim vardı 489TL'ye geldi. Ürünü bugün teslim alacağım. Kargo şubede. Teslim alınca Faturaya neyi nasıl yazmışlar bakıp alacak arkadaşlara bilgi vereyim.Onu sordum yaziyorlarmis, ama ana fiyat total fiyat ve indirimli fiyat da yaziyor dedi. Yani normal fiyati olan 10999 da yazıyor mu dedim, evet o da yazıyor dedi. Acaba soruyu anlamadı mı yoksa gerçekten yazıyor mu yazıyorsa vergi indirimine dahil olmayabilir
Samsung Müşteri hizmetleri numarası ile hocam. İsterseniz WhatsApp üzerinden de yazabilirsiniz başvuru yaptım sonuç bekliyorum ben de.Faturada tek imei geçiyor diye iletiyor musterı hızmetleri, siz nasıl yol izlediniz hocam ? Ürün geldikten sonra nereden iletişime geçtiniz ?
Ben arayıp sordum çift imei yazamıyorum diyor hocam. Çift imei olmayınca kesin yararlanamiyor muyuzSamsung Müşteri hizmetleri numarası ile hocam. İsterseniz WhatsApp üzerinden de yazabilirsiniz başvuru yaptım sonuç bekliyorum ben de.
Büyük ihtimalle yararlanırsınız. Dikkat edin faturada yazan imei ye takılı olsun hattınız.Ben arayıp sordum çift imei yazamıyorum diyor hocam. Çift imei olmayınca kesin yararlanamiyor muyuz
Aynen. Gsbyi arayıp sordum, faydalanabilirsiniz sorun olmaz dediBüyük ihtimalle yararlanırsınız. Dikkat edin faturada yazan imei ye takılı olsun hattınız.
Vergi indirimi ne zamana kadar geçerli bir süresi var mı şuan okuyor gözükmüyorum mezuna kaldım uniye gecince alacağım ama süresi var mı ?Bunu alınca normal fiyatı 10999 diye vergi indiriminden yararlanamama gibi bir durum olmuyor değil mi
aaaaaEvet tüm bilgiler var fakat 2 imei numarasının da faturada olması gerekiyor. Samsung sadece 1 adet imei yazıyor faturaya. Onu da müşteri hizmetleri ile görüşerek halledersiniz. Telefon güzel zaten bu fiyata alınabilecek en iyi telefon
IMEI konusunu ve faturada bulunması gereken bilgileri nasıl hallettin?Hayır hocam indirim tutarı yazmıyor. Geçen gün eğitim programı ile 9499 a almıştım. Birim fiyat + KDV olarak 9499 TL olarak gözüküyor faturada.
Hangi numaradan aradınız?Aynen. Gsbyi arayıp sordum, faydalanabilirsiniz sorun olmaz dedi
Az önce aradım konuştuğum kişinin de bu konuda net bir bilgisi olduğunu sanmıyorum. Genel önerdiğimiz birinci IMEI yi fatura üstünden 2. IMEI yi telefondan girerek göndermeniz dedi. Peki bir sorun teşkil eder mi diye sorduğumda değerlendirmeye alınır dediHangi numaradan aradınız?
kardeşime aldık direkt 9499 yazıyordu iskonto filan yazmıyordu faturada. Yalnız ekran koruma hediyesi var istersen onu ekleme nolur nolmaz faturada yazar o çünküOnu sordum yaziyorlarmis, ama ana fiyat total fiyat ve indirimli fiyat da yaziyor dedi. Yani normal fiyati olan 10999 da yazıyor mu dedim, evet o da yazıyor dedi. Acaba soruyu anlamadı mı yoksa gerçekten yazıyor mu yazıyorsa vergi indirimine dahil olmayabilir