Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy M34 9019TL | Eğitim indirim programı ile

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,131
İsim
Ömür
Nasıl eğitim programı indirimi yapıcaz benim j5 var bide takas kampanyası var mı bunda

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Ömer Murat KARACA
Onu sordum yaziyorlarmis, ama ana fiyat total fiyat ve indirimli fiyat da yaziyor dedi. Yani normal fiyati olan 10999 da yazıyor mu dedim, evet o da yazıyor dedi. Acaba soruyu anlamadı mı yoksa gerçekten yazıyor mu yazıyorsa vergi indirimine dahil olmayabilir
Hocam geçen hafta şarj aleti aldım. 1299TL'den 979'a düşmüştü. SWallet ile ödemeye de %50 indirim vardı 489TL'ye geldi. Ürünü bugün teslim alacağım. Kargo şubede. Teslim alınca Faturaya neyi nasıl yazmışlar bakıp alacak arkadaşlara bilgi vereyim.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Samsung Müşteri hizmetleri numarası ile hocam. İsterseniz WhatsApp üzerinden de yazabilirsiniz başvuru yaptım sonuç bekliyorum ben de.
Ben arayıp sordum çift imei yazamıyorum diyor hocam. Çift imei olmayınca kesin yararlanamiyor muyuz

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,146
İsim
Diyarhan
Bu ürünü almanızı önermem. A34 bekleyin daha mantıklı. Samsung un işlemcisi yine fazla ısınıp sorun çıkarıyor

psynasc

80+
Evet tüm bilgiler var fakat 2 imei numarasının da faturada olması gerekiyor. Samsung sadece 1 adet imei yazıyor faturaya. Onu da müşteri hizmetleri ile görüşerek halledersiniz. Telefon güzel zaten bu fiyata alınabilecek en iyi telefon
aaaaa

Son düzenleme:

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Hayır hocam indirim tutarı yazmıyor. Geçen gün eğitim programı ile 9499 a almıştım. Birim fiyat + KDV olarak 9499 TL olarak gözüküyor faturada.
IMEI konusunu ve faturada bulunması gereken bilgileri nasıl hallettin?

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Aynen. Gsbyi arayıp sordum, faydalanabilirsiniz sorun olmaz dedi
Hangi numaradan aradınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi numaradan aradınız?
Az önce aradım konuştuğum kişinin de bu konuda net bir bilgisi olduğunu sanmıyorum. Genel önerdiğimiz birinci IMEI yi fatura üstünden 2. IMEI yi telefondan girerek göndermeniz dedi. Peki bir sorun teşkil eder mi diye sorduğumda değerlendirmeye alınır dedi

Son düzenleme:

just Free

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Haruncan
Onu sordum yaziyorlarmis, ama ana fiyat total fiyat ve indirimli fiyat da yaziyor dedi. Yani normal fiyati olan 10999 da yazıyor mu dedim, evet o da yazıyor dedi. Acaba soruyu anlamadı mı yoksa gerçekten yazıyor mu yazıyorsa vergi indirimine dahil olmayabilir
kardeşime aldık direkt 9499 yazıyordu iskonto filan yazmıyordu faturada. Yalnız ekran koruma hediyesi var istersen onu ekleme nolur nolmaz faturada yazar o çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz Selim
Ben şuan giriyorum siteye 11000 gözüküyor yardımcı olabilecek var mı

Top Bottom