Tekrar başvuru yapabiliyor musunuz?Arkadaşlar samsung shoptan m34 aldım bugün red gelmiş. Başka başvuran var mı başvuru yaparken bir hata yaptığımı düşünmüyorum.
Bir tarihçesini gösterebilir misiniz benimkisi hala operator sorgusunda.evet edebiliyorum ama aynı zaten değişen bir şey yok her şeyi doğru yazdım
Evet, telefona isminize tanımlı hat takmanız gerekiyor.bu başvuruyu yaparken üzerimize hat olması gerekiyor mu? ona göre başvuru yapacağım veya iade edeceğim.
Evet, telefona isminize tanımlı hat takmanız gerekiyor.
Fatura tarihine göre kontrol ediyorlar onu başvuru tarihine göre değil.kullanırken üzerime olan hat ile kullanabiliyorum onda sıkıntı yok ama başvuru yaptıktan sonra taksam ne fark ediyor hiç açıklama falan yapmamışlar ilginç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fatura bakanlığa göre yanlış düzenlenmiş.
Hocam bir geri yerde fatura detay yerinde fatura tarihi ve saati yazıyor.Fatura saati 00.00 görünüyor. Sizde de öylemi ?Fatura tarihine göre kontrol ediyorlar onu başvuru tarihine göre değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Böyle gözüküyor bende sizde nasıl bir problem olmuş olabilir acaba?
Yok, bende 14:29 yazıyor. Ben n11'den almıştım. Ancak onun bir problem olacağını sanmıyorum.Hocam bir geri yerde fatura detay yerinde fatura tarihi ve saati yazıyor.Fatura saati 00.00 görünüyor. Sizde de öylemi ?
fatura da demiyorum gsb sitesinde fatura detaya girdiğinizdeki yeri soruyorumYok, bende 14:29 yazıyor. Ben n11'den almıştım. Ancak onun bir problem olacağını sanmıyorum.
Aynen bende de öyle gözüküyor.fatura da demiyorum gsb sitesinde fatura detaya girdiğinizdeki yeri soruyorum