Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy M34 | Pazarama 9300TL

BLuXsee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
sait dönderen
ben 2 hafta önce hepsiburadayla görüşüp m34 almıştım adınızın yazması ve imei olması yeterli demişti, bende de tc yazmıyor satıcı hepsiburadaydı.umarım yine de kabul edilir başvuru.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben faturada tc olmadan başvurdum onaylanırsa benim ki haber edeyim seni.
Teşekkür ederim haber ederseniz sevinirim

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Faturani örnek atar mısın hocam mümkünse

Faturani örnek atar mısın hocam mümkünse
Ulaştım her yere değiştiremeyiz manuel olarak işlem yapamıyoruz otomatik kesiliyor cevabı verdiler gerçekten samsung türkiye adı altında satan insanlar bile böyleyse. İade etmek zorundayım sanırım tabii onu da kabul ederseler elimde kaldı resmen telefon.

Ekler

• IMG_5423.jpeg
    IMG_5423.jpeg
    81 KB · Hit: 108

BLuXsee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
sait dönderen

Ulaştım her yere değiştiremeyiz manuel olarak işlem yapamıyoruz otomatik kesiliyor cevabı verdiler gerçekten samsung türkiye adı altında satan insanlar bile böyleyse. İade etmek zorundayım sanırım tabii onu da kabul ederseler elimde kaldı resmen telefon.
Hocam seri numarası imei değil mi ben mi yanlış biliyorum ?

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Hocam seri numarası imei değil mi ben mi yanlış biliyorum ?
Seri numarası imei ile aynı şey değil diye biliyorum ama seri no yerinde yazan şey imei imiş fakat yine 2. İmei eksik cihazın 2 imesi var bir de telefon numarası yok göründüğü gibi bu yüzden yine geçersiz sayabilir devlet

BLuXsee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
sait dönderen
Seri numarası imei ile aynı şey değil diye biliyorum ama seri no yerinde yazan şey imei imiş fakat yine 2. İmei eksik cihazın 2 imesi var bir de telefon numarası yok göründüğü gibi bu yüzden yine geçersiz sayabilir devlet
Hocam 2 imei yazan hiç bir site yok o yüzden red gelmez sıkıntı etmeyin onu

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Valla 2 imesiz nası oalcak o zaman? Mesela birini verirsin diğeri boşta kalır. Boşta kalana istediğin hattı bağlarsın :D

KayaManx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hüseyin
ben de aynı yerden aldım. müşteri hizmetlerine sorduğumda seri no ile imei aynı dendi.

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
ben de aynı yerden aldım. müşteri hizmetlerine sorduğumda seri no ile imei aynı dendi.
Seri no yerine imei yazılıyor doğrudur fakkat 2. İmei yok işte ama hiçbir yer bunu yapmıyormuş zaten

Valla 2 imesiz nası oalcak o zaman? Mesela birini verirsin diğeri boşta kalır. Boşta kalana istediğin hattı bağlarsın :D
Aynen arkadaşın da dediği gibi 2. Yi ekstra senden alıyor ha akıllılık edeyim girmeyim boşta kalsın dersen ne olur bilemem devlet de saf değil modelin 2 sim içerdiğini bilerekten red verebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,916
Üyeler
164,749
Son üye
koraydemirz
Top Bottom