ve hattım babamın üstüne , kendi hattımla kulanabilir miyimöğrenci iadesi nasıl oluyor detay verebilecek var mı
Hayır hattın sizin üstünüzde olması lazımöğrenci iadesi nasıl oluyor detay verebilecek var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve hattım babamın üstüne , kendi hattımla kulanabilir miyim
aldıktan sonra satılamıyor diye biliyordum4 ay önce aldım 9300tlden, iade yaklaşık 2 ay sürdü 4500 TL aldım yaklaşık tek imei girdim iadeye başvuru yaparken önceden p30 kullanıyordum m34 deli etti beni donma yapıyordu sattım alan kişi imei 2 ile sorunsuz kullanıyor
Hayır hattın sizin üstünüzde olması lazım
telefonda çift sim var tek sim girdim 2. sim tüm hatlar ile çalışıyor 1 sadece benim sim ilealdıktan sonra satılamıyor diye biliyordum
4 ay önce aldım 9300tlden, iade yaklaşık 2 ay sürdü 4500 TL aldım yaklaşık tek imei girdim iadeye başvuru yaparken önceden p30 kullanıyordum m34 deli etti beni donma yapıyordu sattım alan kişi imei 2 ile sorunsuz kullanıyor
Hayır hattın sizin üstünüzde olması lazım
Günlük işlerde donma yapmazHocam 1-2 sorum vardı müsaitseniz cevaplayabilir misiniz?
1- Cihaz günlük işlerde ve sosyal medyada donma - kasma çok yapıyor mu?
2- Şuan başvursam geri ödeme alabiliyor muyum bilginiz varsa çok makbule geçer
O zaman mantıken aynı telefondan 2 tane alıp birer sim lerini girince de iadesi oluyor ama tabi mantıksız oluyor o zamantelefonda çift sim var tek sim girdim 2. sim tüm hatlar ile çalışıyor 1 sadece benim sim ile
şu an başvursan iade alabilirsin hala aktifHocam 1-2 sorum vardı müsaitseniz cevaplayabilir misiniz?
iade hemen yatmıyor ama 2 ay sonra yattı benim ki , telefonda da kasma donmaz olmaz kasımdan beri kullanıyorum gayet iyi hızlı bir telefon .Hocam 1-2 sorum vardı müsaitseniz cevaplayabilir misiniz?
iade hemen yatmıyor ama 2 ay sonra yattı benim ki , telefonda da kasma donmaz olmaz kasımdan beri kullanıyorum gayet iyi hızlı bir telefon .
telefonun yanın da bu kulaklık 487 liradan 49 liraya düşüyor. https://www.hepsiburada.com/tcl-move-audio-s106-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-p-HBCV00002OF9IZÇok telefon kullanmadığım için uzun süredir güncellemedim telefonumu. Şuan 2017 çıkışlı Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum, buna göre zaten ne alsam iyi bulacağımı düşünüyorum elimdekinin kendi telefon uygulaması bile çalışmamaya başladı
Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim