4 Yıl Güncelleme Garantisi 5 Yıl Güvenlik Güncellemesi Garantisi var rahat götürür 3-4 senebunu kendim öğrenci indiriminden faydalanıp alsam
anneannem kullanıcak 3-4 sene götürür mü
kasma donma oluyor mu çok?
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten çok uygulama olmayacagı ıcın kasmaz bence
Bizde var hocam aksma donma yok. Giriş seviyesi ona göre kullanmak lazım. Amiral gemisi cihaz değil sonuçta.bunu kendim öğrenci indiriminden faydalanıp alsam
anneannem kullanıcak 3-4 sene götürür mü
kasma donma oluyor mu çok?
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten çok uygulama olmayacagı ıcın kasmaz bence
ben a34 almıştım aynı telefon değil ama benzerler. performansı gayet iyiydi sadece kamerası ve hoperlörünü beğenmedim kötü değil ama elimdeki s20 fe daha iyi bu konularda ama a34de şarjı baya iyi gidiyor. telefondan oyun oynamadığım için fps falan karşılaştırmadım. geri ödeme 3 ay sonra yattı banaHocam 1-2 sorum vardı müsaitseniz cevaplayabilir misiniz?
1- Cihaz günlük işlerde ve sosyal medyada donma - kasma çok yapıyor mu?
2- Şuan başvursam geri ödeme alabiliyor muyum bilginiz varsa çok makbule geçer
Baska birinin sim kartini taksak kullanir mi herhangi bir sey olur mu.
26 yaşını geçmemen lazım doktora öğrencisi de faydalanabilir.Beyler yaş sınırı var mı doktora öğrencisi de faydalanabiliyo mu
11 seneyle geçmişiz. Öğrenci degilmiyiz biz şimdi bu ne saçmalık? O zaman öğrenci olarak niye kayıt ediyolar. 26 yaşın üstünü almasınlar öğrenci olarak26 yaşını geçmemen lazım doktora öğrencisi de faydalanabilir.
Öğrenci olmayanlara hak tanımadıkları için öğrenci indirimi diye belirtmişler fakat yaş sınırı koymaları gerekiyordu çünkü 40-50 yaşında hatta daha yaşlı insanlar bile üniversite öğrencisi olarak geçiyor bu sefer onlara da aynı şekilde indirimli vermeleri gerekiyordu o yükün altına girmek istemediler bu yüzden yaş sınırı getirdiler.11 seneyle geçmişiz. Öğrenci degilmiyiz biz şimdi bu ne saçmalık? O zaman öğrenci olarak niye kayıt ediyolar. 26 yaşın üstünü almasınlar öğrenci olarak