man a man
80+ Bronze
Son düzenleme:
Çok büyük bi fark yok aralarındaa34'den daha mı iyi bu telefon?
Tc ye gerek yok diye biliyorum ad soyad ve imei tam yazsa yetiyorhepsiburada üzerinden aldım tc kimlik numarası yazmıyor iade verdim alıp tc kimlik yazdırabilen var mı ?
Orta seviyeYa bu exynos 1280 iyi mi? A33 ve a53 de aynı işlemci var çok şikayet var internette
Tc ye gerek yok diye biliyorum ad soyad ve imei tam yazsa yetiyor
gerek var bence hepsiburadaya yazdım öncesinde rahat olun hepsi olacak dedi. Ama alakası yok düzelticez dediler kaç gün geçti ortada bir şey yok iade ettim bendeTc ye gerek yok diye biliyorum ad soyad ve imei tam yazsa yetiyor
ben 2 hafta önce hepsiburadayla görüşüp m34 almıştım adınızın yazması ve imei olması yeterli demişti, bende de tc yazmıyor satıcı hepsiburadaydı.umarım yine de kabul edilir başvuru.gerek var bence hepsiburadaya yazdım öncesinde rahat olun hepsi olacak dedi. Ama alakası yok düzelticez dediler kaç gün geçti ortada bir şey yok iade ettim bende
ben faturada tc olmadan başvurdum onaylanırsa benim ki haber edeyim seni.gerek var bence hepsiburadaya yazdım öncesinde rahat olun hepsi olacak dedi. Ama alakası yok düzelticez dediler kaç gün geçti ortada bir şey yok iade ettim bende