Samsung Galaxy S23 256 GB alınır mı?

MAH0A

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
800
Bütçe
30000
Fiyatı 29-30k bandında. Çok sık telefon değiştiren biri değilim. Şuan ki telefonum Xiaomi Redmi Note 8 64GB.

Telefonlardan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Telefondan en büyük beklentim leş bir kamerası olmaması. Yakın çekimleri de iyi yapabilmesi.

Uzun süre güncelleme alacak olması , kamerası, işlemcisi ve ekranı ile s23 güzel seçim. O fiyata xiaomi 12 pro da bulmak mümkğn olursa da samsung daha güvenilir olur

1 haftadan uzun süredir kullanıyorum. kamerası çok çok iyi iphone 13 ile kıyasladık S23 fark atar. bende redmi note 8 64gb dan geçtim :) kesinlikle geçilir çağ atlarsınız.

Bende o telefondan geçtim s23 e çıktığı ilk günden beri kullanıyorum. Bu fiyata rakibi yok hala.

Bende o telefondan geçtim s23 e çıktığı ilk günden beri kullanıyorum. Bu fiyata rakibi yok hala.
hocam herkes redmi note 8 den geçmiş xD.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada pil modunda kullanıyorum. hiç takılma olmadı redmi note 8 den daha az ısınıyor. ayrıca ekran daha küçük olmasına rağmen sanki S23 ün ekranı daha büyükmüş gibi hissettiriyor.

Fiyatı 29-30k bandında. Çok sık telefon değiştiren biri değilim. Şuan ki telefonum Xiaomi Redmi Note 8 64GB.

Telefondan en büyük beklentim leş bir kamerası olmaması. Yakın çekimleri de iyi yapabilmesi.
Güzel telefon fakat s22 ultra da güzel seçim olabilirdi

hocam herkes redmi note 8 den geçmiş xD.

bu arada pil modunda kullanıyorum. hiç takılma olmadı redmi note 8 den daha az ısınıyor. ayrıca ekran daha küçük olmasına rağmen sanki S23 ün ekranı daha büyükmüş gibi hissettiriyor.
Ekran oranı daha çok çünkü. Bide uzun sürede bir tel değiştirenler genelde note 8 kullanmış oluyo. Note 8 de hala taş givi annemde şuan 😂

Güzel telefon fakat s22 ultra da güzel seçim olabilirdi
S22 serisinde beğenilmeyen özellikler duydum ve bunların çoğunun S23 de giderildiği söyleniyor. O yüzden S23 düşündüm.

Geçen sene S22 yi pil yüzünden almamıştım. Bu sene S23 aldım, gerek pili gerek müthiş ekranı ile fazlasıyla memnun etti. Kamera konusunda bir beklentim yoktu ama orası da müthiş. Beni fazlasıyla memnun etti.

Dezavantajı var mı dersen gözüme tek çarpan şey cihaz ısınma sorunu yok denen bir cihaz olmasına rağmen fazla ısınıyor. Bu böyleyse ısınıyor dedikleri S22 nasıldır tahmin edemiyorum.

Geçen sene S22 yi pil yüzünden almamıştım. Bu sene S23 aldım, gerek pili gerek müthiş ekranı ile fazlasıyla memnun etti. Kamera konusunda bir beklentim yoktu ama orası da müthiş. Beni fazlasıyla memnun etti.

Dezavantajı var mı dersen gözüme tek çarpan şey cihaz ısınma sorunu yok denen bir cihaz olmasına rağmen fazla ısınıyor. Bu böyleyse ısınıyor dedikleri S22 nasıldır tahmin edemiyorum.
S22 de aynısı

S22 serisinde beğenilmeyen özellikler duydum ve bunların çoğunun S23 de giderildiği söyleniyor. O yüzden S23 düşündüm.
Ne gibi mesela

Hocam bu 100x zoom olayı sadece ultra serisinde mi var s22ve s23 için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,539
Üyeler
192,398
Son üye
HüseyinRaşit
Geri