Neler Yeni

Samsung Galaxy S23 Alınır mı?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
N11'den 27687 TL ye almıştım
Sizce o paraya değer mi yoksa 24 beklemeli miyim? S23 küçük gibi geldi bana size de öyle geliyor mu? Veya 30ktlye server kayıtlı s23 ultra satılıyor. O tercih edilmeli mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Batuhan Sayılgan
8-12kk arası tel önerir misiniz (ikinci el olabilir) telefoncuya mi gitsem napsam bilmiyom

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Sizce o paraya değer mi yoksa 24 beklemeli miyim? S23 küçük gibi geldi bana size de öyle geliyor mu? Veya 30ktlye server kayıtlı s23 ultra satılıyor. O tercih edilmeli mi
İhtiyacın yoksa bekleyebilirsin bana lazım olduğu için aldım ama S24 serisinin bu kadar ucuza çıkacağını sanmıyorum o zaman kadar fiyatlar daha da uçar S23 ün muadili olan Xiaomi 13 40 bin TL, iPhone 14 pro 62 bin TL kamera konusunda iPhone la kafa kafaya denebilir iPhone video çekimlerinde çok iyi sadece ama gece çekimlerinde kötü gündüz foto çekimlerinde ikisi de iyi kısacası fiyatına göre bu zamanda alınabilecek en iyi telefon S23. Bu kaçak telefon işlerinden hiç anlamıyorum. Bu telefon 1-2 aya 35 bini geçer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8-12kk arası tel önerir misiniz (ikinci el olabilir) telefoncuya mi gitsem napsam bilmiyom
A54 alırdım o bütçeyle

S23 küçük gibi geldi bana size de öyle geliyor mu?
Zaten küçük olduğu için tercih ettim büyük tuğla gibi telefonlardan bıktım cepte aşırı kaba duruyor, tek elle kullanımları zor. S23 boyut olarak çok hoşuma gitti küçük canavar :)

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
İhtiyacın yoksa bekleyebilirsin bana lazım olduğu için aldım ama S24 serisinin bu kadar ucuza çıkacağını sanmıyorum o zaman kadar fiyatlar daha da uçar S23 ün muadili olan Xiaomi 13 40 bin TL, iPhone 14 pro 62 bin TL kamera konusunda iPhone la kafa kafaya denebilir iPhone video çekimlerinde çok iyi sadece ama gece çekimlerinde kötü gündüz foto çekimlerinde ikisi de iyi kısacası fiyatına göre bu zamanda alınabilecek en iyi telefon S23. Bu kaçak telefon işlerinden hiç anlamıyorum. Bu telefon 1-2 aya 35 bini geçer.

A54 alırdım o bütçeyle

Zaten küçük olduğu için tercih ettim büyük tuğla gibi telefonlardan bıktım cepte aşırı kaba duruyor, tek elle kullanımları zor. S23 boyut olarak çok hoşuma gitti küçük canavar :)
Biraz elime kucuk geldim şu s23 ultrayi istiyorum 33kya ama server kayitli olması kafamı kurcalıyor sadece biraz

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Telefoncuya gidersen büyük ihtimal kazık yersin. Tanıdık varsa bak.

2. El İPhone SE 3. Nesil alabilirsin. Çok küçük gelir dersen yine 2. El S21 FE bulabilirsin büyük ihtimal. Ama ağırlıklı oyun oynuyorsan Xiaomi 10T Pro tavsiyemdir.

Biraz elime kucuk geldim şu s23 ultrayi istiyorum 33kya ama server kayitli olması kafamı kurcalıyor sadece biraz
Küçük tel candır.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar Samsung Galaxy S23 Alınır mı? Kutu içerisinde şarj aleti çıkmıyormuş onu ayrı mı satın almak gerekiyor yoksa Samsung gönderiyor mu? Şimdi bende bluetooth kulaklık olarak Buds 2 Pro var o yüzden Samsung telefon düşünüyorum sizin önerileriniz nedir?
Bence S23 alıyorsan şarj aletini de düzgün bir marka al sıkıntı çıkmasın

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Konu aç istersen benim bilgim yok o konularda param olsa bile S23 Ultra tercih etmezdim herhalde çok büyük ben telefonda oyun oynamadığım ve film izlemediğim için büyük ekran gerekmiyor bana

Bence S23 alıyorsan şarj aletini de düzgün bir marka al sıkıntı çıkmasın
Aldım kardeşim konuda da paylaştım çok fazla çakması var piyasada dikkatli olmak gerek alırkene

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Konu aç istersen benim bilgim yok o konularda param olsa bile S23 Ultra tercih etmezdim herhalde çok büyük ben telefonda oyun oynamadığım ve film izlemediğim için büyük ekran gerekmiyor bana

Aldım kardeşim konuda da paylaştım çok fazla çakması var piyasada dikkatli olmak gerek alırkene
Bana da fazla büyük gelitor ama 100x zoom çok cezbediyor beni

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Özellik olarak mükemmel bir telefon ama 6,67 lik Poco x3 bile bana büyük geliyor S23 ultra Poco x3 ten bile büyük ve ağır uzun süre elinde tuttuğun zaman o 200 gramlık tel oluyor sana 2 kilo

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Özellik olarak mükemmel bir telefon ama 6,67 lik Poco x3 bile bana büyük geliyor S23 ultra Poco x3 ten bile büyük ve ağır uzun süre elinde tuttuğun zaman o 200 gramlık tel oluyor sana 2 kilo
100x özelliği s23 veya s23+ modelinde olsa direkt alırdım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
S24ün çıkışına az kaldı s24 çıkınca 23 zannımca ucuzlar o zaman alabilirsiniz.ki s serisi giderek iyileşiyor s24 süper olcaktır
s24 ne zaman çıkacak hocam tarihi falan belli mi ben pek takip etmiyorum da

Dippy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yaman YILMAZ
S23 de instagrama fotoğraf falan yükleyince kalite bozulmuyor diye duydum alınabilir

100x için ultra alacaksan değmez bende 30x var hemen hemen ayni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,932
Üyeler
161,167
Son üye
mertece.works