❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S24 FE 128GB 23.317,07TL

25w adaptör ile 27k geliyor samsung store da alınır mı??
N11'den S24 FE 256 GB, diğer sitelerden 25 W adaptör alınırsa 1k daha ucuza gelebilir. Öğrenci indirimi falan da yoksa 27k fiyat avantajlı değil kendi sitesi de olsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben yarın 256 lıgını alacagım 25.600 tl düşmesinin beklemelimiyim
bende aynı ürünü alcam kupon var mı?
MediaMarkt sattığında kupon uygulanıyor ancak fiyatı 700-800TL fark eder en fazla. N11'deki fiyatı kötü değil, alınabilir.
teknosadan 256 lığı 23k ya alan ben :eek::eek::eek:
O ürünler alıcılara ulaştı mı?

N11'den S24 FE 256 GB, diğer sitelerden 25 W adaptör alınırsa 1k daha ucuza gelebilir. Öğrenci indirimi falan da yoksa 27k fiyat avantajlı değil kendi sitesi de olsa.

MediaMarkt sattığında kupon uygulanıyor ancak fiyatı 700-800TL fark eder en fazla. N11'deki fiyatı kötü değil, alınabilir.

şahsen kendi mağzasından veya medimark vatan tarzı mağzalardan tercih eediyorum

şahsen kendi mağzasından veya medimark vatan tarzı mağzalardan tercih eediyorum
MediaMarkt arada satıyor ve kupon da uygulanabiliyor, şu anki fiyatından daha ucuza da gelebilir. Acil gerekmiyorsa durumu bu şekilde. Samsung sitesinden alınmak isteniyorsa da alınabilir, Vatan'ın iyi fiyata sattığı da fazla olmadı şu ana kadar.

evet geldi bana uzun sürdü bi tık sadece kargoya vermeleri

MediaMarkt arada satıyor ve kupon da uygulanabiliyor, şu anki fiyatından daha ucuza da gelebilir. Acil gerekmiyorsa durumu bu şekilde. Samsung sitesinden alınmak isteniyorsa da alınabilir, Vatan'ın iyi fiyata sattığı da fazla olmadı şu ana kadar.
hocam memleket uzakta bu cuma gidicem salı gününe kadar bir şey almam lazım

yanında watch7 alıcam https://www.hepsiburada.com/samsung...rada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey fakat fiyatı iyi midir??

yanında watch7 alıcam https://www.hepsiburada.com/samsung...rada&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey fakat fiyatı iyi midir??
Saatler hakkında bilgim yok ancak 7.75k fiyatı mantıklı gelmedi. Yeni çıkmış herhalde ve fiyatı epey bir yüksek, saatler ilgi çekiyorsa en azından daha düşük fiyatlı ürünlere bakılabilir. Akıllı saatler, fiyatının karşılığını daha az verecek bir klasman diğerlerine göre.

Saatler hakkında bilgim yok ancak 7.75k fiyatı mantıklı gelmedi. Yeni çıkmış herhalde ve fiyatı epey bir yüksek, saatler ilgi çekiyorsa en azından daha düşük fiyatlı ürünlere bakılabilir. Akıllı saatler, fiyatının karşılığını daha az verecek bir klasman diğerlerine göre.
ilk çıkışında 9k gibib bi fiyattan satılıyordu

ilk çıkışında 9k gibib bi fiyattan satılıyordu
İleride daha da düşebilir. Vatan da hediye olarak veriyordu S25 serisinin yanında, muhtemelen fazla satılmıyor. Bu saatler genelde satılmadığından ya kampanyayla veriliyor ya da fiyatları bir anda düşmeye başlıyor. İkisi ayrı yerden alınacaksa Watch 7 için beklenebilir en azından.

Geri