Samsung Galaxy S24 FE Şarjım Çabuk Bitiyor

Reaksiyon skoru
19
Herkese iyi günler.
10 gün önce aldığım telefonu 9 gündür kullanıyorum. Kullandığım ilk 2 gün şarjı aşırı derecede iyi gidiyordu. Ortalama aktif 15-20 dakikalık kullanımda 100 den 99 a anca düşüyordu.
Hatta ilk gün, bütün gün elimden düşürmeden sabah 07:30 dan akşam 17:00 a kadar neredeyse aralıksız kullanmama rağmen yüzde 20' ye anca düşmüştü.
1-2 gündür çok aktif kullanmamama rağmen şarjı çok çabuk bitiyor.
Mesela bugün çok işim vardı elime neredeyse telefonu almadım. Aktif olarak taş çatlasın (instagram youtube chrome vs.) 2 saati geçmemiştir kullanımım gün içerisinde. Parlaklık hep orta hatta altında olmasına rağmen şu an şarjım yüzde 50
Telefonu elime almasam bile sürekli şarjı düşüyor.
Aldığımdan beri şarj etme konusuna da epey dikkat ediyorum. Yüzde 20 nin altına düşürmüyorum. Genelde 80 de çıkartmaya çalışıyorum.
Pil sağlığım 100, Pil döngüsü 7
Bu durum neden olmuş olabilir? Normal midir? Ne yapmam lazım?
Desteğinize ihtiyacım var.

Ben de sizin gibi %20 - %80 kullanım senaryosunda kullanıyorum s24 fe 256gb versiyonunu, 2-3 - 3 saat ekran süresi alıyorum bu kullanım senaryosun da. sizin ekran süreniz nedir ?

nereden aldın sıfırmı ,2 el mi

Ekran süren nedir acaba

Batarya performansının toparlanması biraz vakit alıyor hocam ondandır muhtemelen. Benim S23'te yaklaşık 1 ay sürmüştü düzene girmesi.

Hocam bende de böyle oluyordu.İlk günlerde çok ısınıyordu.şuan 3.ay ve 9 saat ekran süresi alıyorum.Bekleyin sadece.Benim telefonum a35 ama s24 fe de kullanmıştım.O da öyleydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk zamanlarki ekran süreni ve şuan ki ekran süreni atar mısın

Kusura bakmayın bildirimler kapalı olduğu için mesajlarınızı göremedim.
İlk zamanlarda 7 saat 45 dakikalık ciddi aktif ekran süresinde (yarısından fazlası instagram, youtube ve oyun) %100 şarj kullanımı varken şu an 4 saatlik ekran süresinde %65 şarj kullanımı var ve bu ekran süresi içerisinde çok az instagram ve whatsapp var youtube, oyun vs. hiç yok.
Bu pil performansında ki düşüşe anlam veremedim.
Mesela telefon %58 de evden çıktım akşam 5 gibi şu anda saat 03:20, biraz yoğundum telefonla toplasanız 1 saat ekran süresi yapmamışımdır bile ona rağmen şu an şarjım %36, 1 saatlik kullanımda %22 şarjım gitmiş.

Sıfır aldım hocam MediaMarkttan

Sıfır aldım hocam MediaMarkt
Telefon daha çok yeni , düzene girer . Biraz kullanman lazım diye biliyorum.
Batarya performansının toparlanması biraz vakit alıyor hocam ondandır muhtemelen. Benim S23'te yaklaşık 1 ay sürmüştü düzene girmesi.
Hocam bende de böyle oluyordu.İlk günlerde çok ısınıyordu.şuan 3.ay ve 9 saat ekran süresi alıyorum.Bekleyin sadece.Benim telefonum a35 ama s24 fe de kullanmıştım.O da öyleydi.

İlk zamanlarki ekran süreni ve şuan ki ekran süreni atar mısın
Batarya uzun bir kullanım süresinden sonra mı kendini topluyor? İlk kullandığım 1-2 gün çok iyidi ama sonradan bir düşüş oldu gibi. Tekrar toparlayacak mı yani?

Son düzenleme:
Bende 23 var 6 8 saat sürüyor 60hz çekince 10 saat ustune çıkıyor arada oyle yapın ve telefonu gunde en az 1 kere kapatın 1 2 dk kapali dursun acik yineden faydasını goreceksiniz

Hocam direkt iade ediyorsun veya samsunga servise yolla en kötü ihtimalle ıp12 kullanıyorum senden fazla gidiyor şarjım düşün. Senin pilde sorun var

Bence hiç normal değil. S21FE kullanıyorum. 0 aldım ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Hatta cihazı alalı 2 seneyi geçti.

Bende 23 var 6 8 saat sürüyor 60hz çekince 10 saat ustune çıkıyor arada oyle yapın ve telefonu gunde en az 1 kere kapatın 1 2 dk kapali dursun acik yineden faydasını goreceksiniz
Bunu deneyeceğim hocam teşekkür ederim

Hocam direkt iade ediyorsun veya samsunga servise yolla en kötü ihtimalle ıp12 kullanıyorum senden fazla gidiyor şarjım düşün. Senin pilde sorun var
Ya normal mi acaba ben mi abartıyorum diyorum.
Bu sabah 9 da kalktım dışarı çıktım saat 11:35 eve geldim. Bu 2 saat 35 dakikalık süreçte elime telefonu alacak vaktim olmadı. Maximum 20 dakika ekran sürem olmuştur. Whatsapptan gelen mesajlar duruyor yani o derece elime almadım. Ama şarj şu an %90 benim anlamadığım bu %10 şarj nereye gitti. Kullanmadığım telefonda şarj neden gidiyor hadi gidiyor nasıl bu kadar gidiyor. İade etmelimiyim acaba?

Bunu deneyeceğim hocam teşekkür ederim

Ya normal mi acaba ben mi abartıyorum diyorum.
Bu sabah 9 da kalktım dışarı çıktım saat 11:35 eve geldim. Bu 2 saat 35 dakikalık süreçte elime telefonu alacak vaktim olmadı. Maximum 20 dakika ekran sürem olmuştur. Whatsapptan gelen mesajlar duruyor yani o derece elime almadım. Ama şarj şu an %90 benim anlamadığım bu %10 şarj nereye gitti. Kullanmadığım telefonda şarj neden gidiyor hadi gidiyor nasıl bu kadar gidiyor. İade etmelimiyim acaba?
Benim ip12nin pili senden düşük üstelikte pil sağlığım 89 olmasına rağmen senden fazla ekran süresi alıyorum sanırım sen yinede aynı telefonu kullananlar ile kıyasla pilini.Duruma görede iade et yenisini sipariş et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,818
Üyeler
183,018
Son üye
Uğur alp
Geri