Neler Yeni

📱 Samsung Galaxy S24 Serisini Beğendiniz mi? 🔥

Sizce Samsung Galaxy S24 Serisi nasıl?

• İyi

Oylar: 14 22.6%
  • Orta

Oylar: 19 30.6%
  • Kötü

Oylar: 12 19.4%
  • Yorumda belirttim

Oylar: 0 0.0%
  • Ultra hariç diğerleri gereksiz

Oylar: 17 27.4%

• Oy kullanan toplam üye
    62

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
📝 Düşünceleriniz nelerdir? Benim beğendiklerim;
- Live Translate
- Kamera Geliştirmesi
- Titanyuma Geçilmesi
başka pek bir şey göremedim. Süreyya Hanımın Muhteşem Değişimi​

Exynos olduğu için beğenmedim. S24 Ultra dışındakiler, bence alınmaz.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Ahmet Deniz
- Live Translate
- Kamera Geliştirmesi
- Titanyuma Geçilmesi

ya renklerine baktım bir telefonun renkleri bu kadar mı kötü olabilir geçen aylara kadar s21 ultra kullanıyordum rengini çok seviyordum ama şu s24 ler çok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya renklerine baktım bir telefonun renkleri bu kadar mı kötü olabilir geçen aylara kadar s21 ultra kullanıyordum rengini çok seviyordum ama şu s24 ler çok kötü
Çok soluk ve cansız renkler olmuş. Apple bu konuda daha iyi (S23 Ultra kullanıyorum ve sadece siyah güzel geliyor)

oliveforge99

80+ Silver
Ürünleri bilmiyorum ama Samsung ülkemizde Apple'a göre çok daha güzel bir fiyatlandırma yapıyor. Son çıkan amiral gemisinin fiyatı Apple'ın 3 jenerasyon önce çıkardığı ürünle hemen hemen aynı fiyatta.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
- Live Translate
- Kamera Geliştirmesi
- Titanyuma Geçilmesi

Benim ilgilendiğim düz seri tam bir felaket. Fiyatı iyi olsa bile Exynos saçmalığı yüzünden şuan tek kuruş istemeden S24 değişimi teklif etseler S23 ümü vermem şahsen. Zaten işlemci hariç de bir değişim yok gibi.

Ultra için ise düz tasarım berbat olmuş bence. İşlemci süper kameralardaki iyileştirmeler iyi titanyum da iyi ama o tasarım S23 Ultrayı çok daha premium gösteriyor. S24 Ultra şu A54ün takoz tasarımını örnek almış gibi resmen, S23 Ultrası olan buna geçmez ama tasarımı çok takmayan almışken S24 Ultra alayım diyebilir tasarım hariç cihaz iyi çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim ilgilendiğim düz seri tam bir felaket. Fiyatı iyi olsa bile Exynos saçmalığı yüzünden şuan tek kuruş istemeden S24 değişimi teklif etseler S23 ümü vermem şahsen. Zaten işlemci hariç de bir değişim yok gibi.

Ultra için ise düz tasarım berbat olmuş bence. İşlemci süper kameralardaki iyileştirmeler iyi titanyum da iyi ama o tasarım S23 Ultrayı çok daha premium gösteriyor. S24 Ultra şu A54ün takoz tasarımını örnek almış gibi resmen, S23 Ultrası olan buna geçmez ama tasarımı çok takmayan almışken S24 Ultra alayım diyebilir tasarım hariç cihaz iyi çünkü.
Ben düşünmüştüm acaba S23 Ultra'dan buna geçmek mantıklımı diye ama açıkçası çok değmeyecek sanırsam.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Her sene ayni telefon. İşlemci yukseltip piyasaya atıyorlar. Telefon sektörü tıkandı artık. Bu kadar hızlı yeni model cıkmaması lazım. Gereksiz telefon.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben düşünmüştüm acaba S23 Ultra'dan buna geçmek mantıklımı diye ama açıkçası çok değmeyecek sanırsam.
Ben sıfırdan cihaz alacakken bile arada 20K var S23 Ultra alsak ne kaybederim ki derim şahsen, geçiş pek mantıklı gelmiyor.

S23 kullanıcısı olarak Samsungun tek sorunsuz küçük ekranlı cihazını aldım sanırım, S22 samsung üretimi çip sayesinde pilden ve ısınmadan sorunluydu, S24 de büyük ihtimalle bu pil ve ısınma sorunlu olacak Exynos sağolsun. S25/S26 çıksın o zaman değişim düşünürüm duruma göre 😀

BabaVoss7

80+ Silver
Hiç gerek yok ai özellikleride 23 e gelecek deniyor sanırım bakalım. Zaten başka hiçbir fark yok cidden. Arada min 15 k fark var beş k olsa bile değmez yani sadece model yükseltmek için alınırdı. Bende plus düşünüyordum ama hem Fiyat çok hem exynos malum. Ne kadar güçlü olursa olsun ultraya da exynos koyup tek işlemci satmadıkça tercih etmem. En iyi telefonuna koymuyorsan bi bit yeniği vardır o işte benim için. 23 ün tutma sebebi başka gen 2 idi zaten

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,529
İsim
Hacı
Samsungu sevmem halen de sevmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Ben sıfırdan cihaz alacakken bile arada 20K var S23 Ultra alsak ne kaybederim ki derim şahsen, geçiş pek mantıklı gelmiyor.

S23 kullanıcısı olarak Samsungun tek sorunsuz küçük ekranlı cihazını aldım sanırım, S22 samsung üretimi çip sayesinde pilden ve ısınmadan sorunluydu, S24 de büyük ihtimalle bu pil ve ısınma sorunlu olacak Exynos sağolsun. S25/S26 çıksın o zaman değişim düşünürüm duruma göre 😀
Ne Exynos muş arkadaş çok sorunlu bir işlemci herhalde. Herkes şikayetçi

Top Bottom