Samsung Galaxy S25 Ultra ve Xiaomi 15 Ultra

2 hafta kadar oldu s25U alalı önceki telefonum xiaomiydi sırf reklam muhabbeti yüzünden xiaomi almadım yazılım olarak da memnun etmiyor beni artık bence s25U al geç server kayıtlar yeni açıldı bildiğim kadarıyla ama baya pahallıydı yeni olduğu için muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl kendinden kamera koruyuculu geliyor?
Gerçekten kamera lens yanını parmağınla bile oynatabiliyorsun 2 tane cam var o yuzden iyi çekmiyor

Telefonun lensi cikarilmis şekilde atar mısın
1000004092.webp
1000004087.webp

Hadi canım bunlar koruma ve çıkıyor muymuş demek. Valla iyi risk almışsın 😬
Risk bizim işimiz :)

kullanım amacı sadece video çekmek olacak sizce hangisini alıyım?
Kafamda stabilite olarak s25 var ama bir yanım 15 ultra diyor
yurt dışı alacağım!
Sırf kaliteli video ise iphone pro/pro max serisi fotoğrafta dahil olursa vivo x200 pro/ultra ya da tr de ydsi var mı bilmiyorum pura 80 ultra da olabilir bunlarada bir bakın.

Tuhaf bir durum açıkçası kendi cihazımda çok zorlamadan denedim bir şey olmadı ayrıca internette de bu durumla ilgili bir yazı bulamadım, nasıl oluyor anlamadım
Çıkmıyor zaten hafif oynuyor lens kenarındaki metal yüzük plastik penayla çıkarttım ben bide çıkartınca lensin üzerindeki camıda çıkarttım

Çıkmıyor zaten hafif oynuyor lens kenarındaki metal yüzük plastik penayla çıkarttım ben bide çıkartınca lensin üzerindeki camıda çıkarttım
Hocam keşke bunu önceden söyleseydin en azından bende denememiş olurdum ki ilk yorumunu görüp deneyen de çıkacaktır sen bir nevi zorla çerçeve yada katmanlarından birini çıkarmışsın sanki nasıl olduğunu anlayamadım da bildiğimiz lens koruması gibi bir şey olmadığı kesin çünkü ne internette ne reelde hiç duymadım ayrıyeten samsung böyle bir şey yapsaydı pr yapmadan durmazdı

Hocam keşke bunu önceden söyleseydin en azından bende denememiş olurdum ki ilk yorumunu görüp deneyen de çıkacaktır sen bir nevi zorla çerçeve yada katmanlarından birini çıkarmışsın sanki nasıl olduğunu anlayamadım da bildiğimiz lens koruması gibi bir şey olmadığı kesin çünkü ne internette ne reelde hiç duymadım ayrıyeten samsung böyle bir şey yapsaydı pr yapmadan durmazdı

Şuanki hali böyle s24 kamerasına benzedi ama baya iyi çekmeye başladı

Ekler

• 1000004092.webp
    1000004092.webp
    74.9 KB · Hit: 19
Akılda soru işareti kalmasın telefonu aldıktan sonra arkadaşımla temudan kamera koruyucu sipariş verdim geldikten sonra uymadı yorumlara baktım herkes kamera koruyucuyu takmak için orjinal korumayı söktüğünü gördüm bende elimle denwdim haraket etti bozuk mal diye servise götürecektim sonra dayanamadım penayla o metal kısmı söktüm ustünde bitane daha lens camı vardı onuda sökünce oturdu lens koruma ama kılıftan onuda takmıyorum olay böyle 2 ay oldu suda geçirmiyor lens sadece görünüm netleşti makro vb özellikleri

Akılda soru işareti kalmasın telefonu aldıktan sonra arkadaşımla temudan kamera koruyucu sipariş verdim geldikten sonra uymadı yorumlara baktım herkes kamera koruyucuyu takmak için orjinal korumayı söktüğünü gördüm bende elimle denwdim haraket etti bozuk mal diye servise götürecektim sonra dayanamadım penayla o metal kısmı söktüm ustünde bitane daha lens camı vardı onuda sökünce oturdu lens koruma ama kılıftan onuda takmıyorum olay böyle 2 ay oldu suda geçirmiyor lens sadece görünüm netleşti makro vb özellikleri
1000004119.webp

Şimdiki koruyucusuz hali böyle

Şuanki hali böyle s24 kamerasına benzedi ama baya iyi çekmeye başladı
1000004121.webp

1000004119.webp

Şimdiki koruyucusuz hali böyle

1000004121.webp
Bundakinin birine orjinal koruyuculu hali

Son düzenleme:
Geri