Samsung Galaxy S25 Ultra ve Xiaomi 15 Ultra

Akılda soru işareti kalmasın telefonu aldıktan sonra arkadaşımla temudan kamera koruyucu sipariş verdim geldikten sonra uymadı yorumlara baktım herkes kamera koruyucuyu takmak için orjinal korumayı söktüğünü gördüm bende elimle denwdim haraket etti bozuk mal diye servise götürecektim sonra dayanamadım penayla o metal kısmı söktüm ustünde bitane daha lens camı vardı onuda sökünce oturdu lens koruma ama kılıftan onuda takmıyorum olay böyle 2 ay oldu suda geçirmiyor lens sadece görünüm netleşti makro vb özellikleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Şimdiki koruyucusuz hali böyle

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundakinin birine orjinal koruyuculu hali
Çok tuhaf geldi valla hocam normal koruyucu takmayı denemedim ben açıkçası şuan üstünde de varsa bence güzel çekiyor fotoğrafı vs ben bir anormallik görmedim de böyle bir şey varsa ne bileyim bir yetkilinin söylemesi veya ilk çıktığında yada kutu içeriğinde yazması daha doğru olurdu sanki kendi kendilerine böyle yapıp bilgi vermeden piyasaya sürmeleri çok saçma olmuş

Çok tuhaf geldi valla hocam normal koruyucu takmayı denemedim ben açıkçası şuan üstünde de varsa bence güzel çekiyor fotoğrafı vs ben bir anormallik görmedim de böyle bir şey varsa ne bileyim bir yetkilinin söylemesi veya ilk çıktığında yada kutu içeriğinde yazması daha doğru olurdu sanki kendi kendilerine böyle yapıp bilgi vermeden piyasaya sürmeleri çok saçma olmuş
banada öyle geldi sensör boyutları s24 ultrayla aynı ondanmıki yeni görünsündiye yaptılar anlamadım ama açık alan kaarnlık performansı cidden farkediyor deniyeceksen geri takılmıyorlar bandını sökmen lazım sökülünce geri takılmıyor bandı ben 2. fotoyu zarzor çektim 2 kere koruyucu düştü :D

banada öyle geldi sensör boyutları s24 ultrayla aynı ondanmıki yeni görünsündiye yaptılar anlamadım ama açık alan kaarnlık performansı cidden farkediyor deniyeceksen geri takılmıyorlar bandını sökmen lazım sökülünce geri takılmıyor bandı ben 2. fotoyu zarzor çektim 2 kere koruyucu düştü :D
Valla açıkçası pek deneme taraftarı değilim biraz yemiyor yani çıkaracaksa en azından bilen biri çıkartsın elimde kalır benim cihaz daha 2 hafta oldu az önce dediğim gibi ufak denediğimden beri bile korku var içimde acaba bir şey oldu mu zarar verdim mi diye sadece iki parmağımla lensleri oynatmaya çalıştım sadece bide başka bir şey de yapmadım 😄😄

S25 Ultra

Geri