Eminertekin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,563
Arkadaşlar merhabalar, kutulu faturalı bir samsung galaxy s9 almayı düşünüyorum sizce nasıl alınır günümüzde halen alınır mı?
kaçaArkadaşlar merhabalar, kutulu faturalı bir samsung galaxy s9 almayı düşünüyorum sizce nasıl alınır günümüzde halen alınır mı?
2800tl hayalet ekranı yok tamiri vs yok hocam
alınır2800tl hayalet ekranı yok tamiri vs yok hocam
alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayalet ekran ne oluyor
pazarlık ettim hocam bu fiyata düşürebildim anca tr cihazı ve evet..alınır
hayalet ekran ne oluyor
biraz düşür ama yurt içi mi bide
heeee ghosting olayı anladım![]()
fotoğrafta çok belli olmuyor ama, klavyedeki gibi samsungun amoled ekranlı telefonlarında bir süre kullandıktan sora böyle olmaya başıyor buna bir diğer adıylada amoled yanığı deniyor..
pazarlık ettim hocam bu fiyata düşürebildim anca tr cihazı ve evet..
aynen hocamheeee ghosting olayı anladım
Samsung s10 alın bence 3.5 k gibi fiyatları şuan kulaniyorum çok guzel ekran vs olsun hız olsunaynen hocam
çok kararsızım açıkcası sizce bu model mi yoksa biraz daha koyup redmi note 9 pro mu almalıyım?
Alınır efsane bir cihazArkadaşlar merhabalar, kutulu faturalı bir samsung galaxy s9 almayı düşünüyorum sizce nasıl alınır günümüzde halen alınır mı?
s10 u geçin s10lite göremedim hocam o fiyata yurtiçi görseydim olabilirdiSamsung s10 alın bence 3.5 k gibi fiyatları şuan kulaniyorum çok guzel ekran vs olsun hız olsun
Kamerasida bence iphone 12 den daha güzel
Uff KB ben en son eylülde baktım 3 4 tane vardı 3.5kya letgoda şimdi 10k olmuş yuhhs10 u geçin s10lite göremedim hocam o fiyata yurtiçi görseydim olabilirdi