🔥İndirim Samsung Galaxy Tab A9+ 5.699 TL

Çoluk çocuğa minecraft oynasın diye alınabilir. IPS panel sorun etmeyecekse alınır. Fakat bence bir samsung ürünü oled olmak zorunda. Lanet olası A1X serisinde bile amoled ekran var artık galaxy J2'de de var.

Bütçe yükselirse Honor Pad 9.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asla tavsiye etmem. Bence tablet alınacaksa oled alınmalı, eğer ki bütçeniz yetmiyorsa bir süre ya para biriktirin yada 2. ele yönelin. Pubg 45fps veriyor ama aşırı drop var. Çerçevesi aşırı kalın, arayüzde bile kasıyor, kalem desteği yok soru, pdf işi vb yaş. İps ekranı muhtemelen en dandik ips ekranlardan. Cihazın sağından solundan glow yapıyor. Youtube vs belki kurtarır onun harici film dizi izlemek için belki alınır ama asla tavsiye etmem.
Kesinlikle katılıyorum. Çünkü tablet işi keyif işi. Bir ihtiyaç değil. Saatler gibi aynı. Koluna mi band 8'de takabilirsin ya da bir Seiko Presage'da takabilirsin.

Çoluk çocuğa minecraft oynasın diye alınabilir. IPS panel sorun etmeyecekse alınır. Fakat bence bir samsung ürünü oled olmak zorunda. Lanet olası A1X serisinde bile amoled ekran var artık galaxy J2'de de var.

Bütçe yükselirse Honor Pad 9.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum. Çünkü tablet işi keyif işi. Bir ihtiyaç değil. Saatler gibi aynı. Koluna mi band 8'de takabilirsin ya da bir Seiko Presage'da takabilirsin.
Ben de tablet alacağım Oled olsun büyük ekran olsun falan istiyorum ama o durumda fiyat çok uçuyor en ucuzları 30 bin falan. Mecbur daha düşüklere yöneltiyor bu da. Tab A9+ ile Honor Pad 9 arasında kaldım gibi şuan ya da bu bütçelerde başka bir şey bulursam onu alacağım duruma göre.

Ben de tablet alacağım Oled olsun büyük ekran olsun falan istiyorum ama o durumda fiyat çok uçuyor en ucuzları 30 bin falan. Mecbur daha düşüklere yöneltiyor bu da. Tab A9+ ile Honor Pad 9 arasında kaldım gibi şuan ya da bu bütçelerde başka bir şey bulursam onu alacağım duruma göre.
Direkt honora yönel derdim

mevcut fiyatı da çiçek gibi. Troy karta hatta 300 TL indirim koduyla 5.699 TL.

sistemin saçmaladığı bir günü saymazsak, 6 aylık ürün. çıktığı dönemden itibaren en düşük fiyatta. kasım erken gelmiş bu ürüne
Alıntıyı görüntüle
Almak isteyenler için baştan yazayım ekran o kadar iyi değil ama alışıyorsunuz hemen aldığınızda ips veya oled ekrandan buna geçip bakacaksanız soluk bir görüntü hissedebilirsiniz ara yüzde vs yavaşlık hissedebilirsiniz ama nasıl bir şeyse oyunlarda gayet iyi ve yeterli ama dikkatli kullanın mümkünse sağlam kılıf alın tablet sağlam ama yamulabiliyor onun dışında bende internet problemi var ama neden kaynaklı bilmiyorum yine de bu fiyata gayet güzel olduğunu düşünüyorum kalem desteği yok deniyor ama bazı kalemler çalışıyor tabi spen ile uyumlu değil speni algılamıyor veya spen ile yazı yazılamıyor sonuç olarak internet sorunu benlikse alınabilir internette bakabilirsiniz veya alırsınız bir denersiniz olmadı iade edersiniz sarjı baya iyi gidiyor yeterli ses de güzel 4 hoparlör olması birde aklıma getiremediğim samsung özelliği güzel deneyim yaşatıyor son olarak şarjını genel olarak doldurun yazın bir hafta boyunca kullanmamıştım sonunda açılmadı tabi garantiye yolladım düzeldi ama dikkat edin tabi bunlar bir kötüleme değil uyarı hala kullanıyorum iş görüyor ne çok iyi ne çok kötü yeterli

Bendeki de bu modeldi sanırım youtube dizi film için kurtarır belki arayüzü falan yavaş bir tablet klasik android donma sorunları vs

Sebebi nedir? Honoru ben de beğeniyorum ama 6 bin liraya 11 inç Samsung kalitesine cihaz varken 12 inç olsun diye 11 bin liraya honor almak israf mı olur emin olamadım.
Ekran kalitesi çok başarılı 120hz, 2.5k, ips. Pazarda 3 sırada diye biliyorum apple samsung sonrasında ama bulunduğu segmentte samsungu geçiyor. Eğer samsung gibi de düşük configli ürün getirirlerse pazarın lideri bile olabilirler. Özetle ürünleri f/p. Gömen hiç bir yorum göremedim

Güncel kullandığım tablet ama memnun değilim çok kasıyor ve şarjı az gidiyor. Ayrıca kalem desteği de yok.

Ne olduda bir ara 1kya indi ya .s

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,748
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri