Samsung Galaxy Tab S10 FE 8GB 128GB SM-X520 Tablet -Mavi
Ödeme adımında 14.750₺ ye düşüyor visa karta özel.
Normalde s11 almayı düşünüyorum 26k 6 taksit ama ucuzdan kapatsam da iyi olur. Aradaki 12k farka düşmeye değer mi?Samsung Galaxy Tab S10 FE 8GB 128GB SM-X520 Tablet -Mavi
Ben kendi adıma iş görmeye bakarım işini görüyorsa bu fazla paraya gerek yok ne işte kullanacaksınNormalde s11 almayı düşünüyorum 26k 6 taksit ama ucuzdan kapatsam da iyi olur. Aradaki 12k farka düşmeye değer mi?
Fark değer de ders için ikisi de işini görürNormalde s11 almayı düşünüyorum 26k 6 taksit ama ucuzdan kapatsam da iyi olur. Aradaki 12k farka düşmeye değer mi?
ne kadar ekmek o kadar köfteNormalde s11 almayı düşünüyorum 26k 6 taksit ama ucuzdan kapatsam da iyi olur. Aradaki 12k farka düşmeye değer mi?
Veremiyorsanız zaten sıkıntı yok da verebiliyorsanız düşmeyin benceNormalde s11 almayı düşünüyorum 26k 6 taksit ama ucuzdan kapatsam da iyi olur. Aradaki 12k farka düşmeye değer mi?
ben s9 fe kullandım bir kötülüğünü görmedim. Dışarıda da kullandım. Düşük parlaklıkta bile çok iyi renk veriyorduAlmayı düşünüyordum ama tft ekranı yüzünden karar veremedim. Başa bela olur mu bu?
reis yapacağın işe bağlı değişir ama ahım şahım bir şey yapmayacaksan s10 fe gayet güzel tabletNormalde s11 almayı düşünüyorum 26k 6 taksit ama ucuzdan kapatsam da iyi olur. Aradaki 12k farka düşmeye değer mi?