🔥İndirim Samsung Galaxy Tab S10 FE 🔥14.750₺ (Visa Özel)

Normalde s11 almayı düşünüyorum 26k 6 taksit ama ucuzdan kapatsam da iyi olur. Aradaki 12k farka düşmeye değer mi?
Ben kendi adıma iş görmeye bakarım işini görüyorsa bu fazla paraya gerek yok ne işte kullanacaksın

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Normalde s11 almayı düşünüyorum 26k 6 taksit ama ucuzdan kapatsam da iyi olur. Aradaki 12k farka düşmeye değer mi?
Fark değer de ders için ikisi de işini görür

• Beğen
ne kadar ekmek o kadar köfte
özellikle uzun süre kullanımda aradaki fark açılacaktır. örnek olarak tab s6 ve tab s6 lite nin güncel durumuna bakabilirsin

• Beğen
Veremiyorsanız zaten sıkıntı yok da verebiliyorsanız düşmeyin bence🙂. 90hz tft ekran,çok daha yavaş depolama, %50 az ram, çok daha yavaş işlemci vs. Böyle sayınca 12 bin az bile geldi bana🙂.

Bir de 256gb Tab s11 de bakın. Güzel bir indirime girerse belki ben de alabilirim. Xiaomi Pad 8 Pro 512gb modeli gelirse bir gözüm de onda. Ama muhtemelen bu seneyi pas geçip Tab S7 ile devam edeceğim.

• Beğen
Almayı düşünüyordum ama tft ekranı yüzünden karar veremedim. Başa bela olur mu bu?

• Beğen
Almayı düşünüyordum ama tft ekranı yüzünden karar veremedim. Başa bela olur mu bu?
ben s9 fe kullandım bir kötülüğünü görmedim. Dışarıda da kullandım. Düşük parlaklıkta bile çok iyi renk veriyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri