Lemniscate
80+
Dahası
4-5 yıl dayanabilecek bir tablet arıyorum s23 ultranın işlemcisini kullanıyor sizce alınır mı
Bildigim kadarıyla plus modelinde 12gb ram var ama 8 gb de idare eder diye düşünüyorum fikrinizi söylediginiz için teşekkürlerbende plus vaf alınır ondan yazıyom şuanda. s23 le birlikte on numara oluyor şahsen
Ne için kullanacaksınız? (Oyun içinse İpad alın. Uzun ömürl olur.)
4-5 yıl dayanabilecek bir tablet arıyorum s23 ultranın işlemcisini kullanıyor sizce alınır mı
Oyun için degil oynasamda düşük oyunlar oynarım daha çok ders için ve not almak içinNe için kullanacaksınız? (Oyun içinse İpad alın. Uzun ömürl olur.)
Alınır.Oyun için degil oynasamda düşük oyunlar oynarım daha çok ders için ve not almak için
Yurtdışından gelen s9 ultra aynı paraya satılıyordu. Telefonda önermem ama tablette yurtdışı modeli alınır bence
Yurtdışı kaçak baktım bulamadım Kilis de yaşıyorum normalde burası kaçak elektronik cenneti gibi bir yerYurtdışından gelen s9 ultra aynı paraya satılıyordu. Telefonda önermem ama tablette yurtdışı modeli alınır bence
Bilindik satıcılarda oluyordu internette. Bende bir sayfada görmüştüm . Sarı sitede vs vardır muhtemelenYurtdışı kaçak baktım bulamadım Kilis de yaşıyorum normalde burası kaçak elektronik cenneti gibi bir yer
2. ele hiç güvenemiyorum 0 gibi satıyorlar degişmeyen parçası kalmamış şeyiBilindik satıcılarda oluyordu internette. Bende bir sayfada görmüştüm . Sarı sitede vs vardır muhtemelen
2. el demiyorumki. Bilindik mağazalardan sıfır olarak yurtdışı ürününden bahsediyorum2. ele hiç güvenemiyorum 0 gibi satıyorlar degişmeyen parçası kalmamış şeyi
Link bulursanız Atarsanız çok memnun olurum bu konuya biraz yabancayım2. el demiyorumki. Bilindik mağazalardan sıfır olarak yurtdışı ürününden bahsediyorum