Allah razı olsun kardeşim güle güle kullan inşallah.İndirimde görüp aldım. Kolumda bu saati gören iki arkadaşımda gitti Amazon üzerinden aldı. Ne dua aldın konu sahibi arkadaşım anlatamam
O zaman niye saat aldınBenimde ertesi gün geldi. Abi bütün her şeyi telefondan halledebiliyorsun, mükemmel bir şey.
Bende samsung var. Evet sadece samsungda kullanılıyor ürün açıklamasında da yazıyor zaten. Ama cok da onemli değil ben 2 3 kere anca denedim. Ve tansiyon için ayda bir iki kez tansiyon makinesiyle kalibre etmen gerekiyor yoksa yine kullanamıyosun. Ben şuan kullanamıyorum kalibre etmediğim için.Beyler ekg ve tansiyonu kullanmanin bir yolu yok mu benim telefonum realme sadece Samsung cihazlarda çalışıyormuş sanırım
Ben sadece bu özellik için aldım. Telefon samsung. Hergün düzenli tansiyon takip ediyorum. İyi oluyor. Kronik olunca takip etmek lazımBende samsung var. Evet sadece samsungda kullanılıyor ürün açıklamasında da yazıyor zaten. Ama cok da onemli değil ben 2 3 kere anca denedim. Ve tansiyon için ayda bir iki kez tansiyon makinesiyle kalibre etmen gerekiyor yoksa yine kullanamıyosun. Ben şuan kullanamıyorum kalibre etmediğim için.
Sadece samsung cihazlarda kullanilabiliyor evetBeyler ekg ve tansiyonu kullanmanin bir yolu yok mu benim telefonum realme sadece Samsung cihazlarda çalışıyormuş sanırım