Samsung123
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum malum bütçem az. Sizce hangisini almalıyım?
İkiside bence şuan alınmaz bütçen ne ki?Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum malum bütçem az. Sizce hangisini almalıyım?
Bütçem 2000 TL, Xiaomi gibi markalar değil de samsung Apple gibi markalardan yanayım açıkçası.İkiside bence şuan alınmaz bütçen ne ki?
Kaçak Xiaomi redmi falan al
Dostum 2000tl ile alacağın Samsung artık ömürü bitmiş bir makina olur, büyük ihtimal bir seneye WhatsApp bile kullanamayabilirsin.Bütçem 2000 TL, Xiaomi gibi markalar değil de samsung Apple gibi markalardan yanayım açıkçası.
S8 diyor S5 değil.Dostum 2000tl ile alacağın Samsung artık ömürü bitmiş bir makina olur, büyük ihtimal bir seneye WhatsApp bile kullanamayabilirsin.
S8 dediğimiz telefon en son android 9 a güncellenmiş yani en son güncellemesi 7 Yıllık. Şuan playstore dan kontrol ettim Instagram android 9 ve üstü desteği vsr. Büyük ihtimal 1 2 sene içinde android 9 desteği de gidicek youtubeda benzer. WhatsApp nispeten daha eski desteği veriyor.S8 diyor S5 değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
J7 alınmaz. S8
2000 liraya başka bir seçenek olmadığına göre TWRP ile Root atabilirS8 dediğimiz telefon en son android 9 a güncellenmiş yani en son güncellemesi 7 Yıllık. Şuan playstore dan kontrol ettim Instagram android 9 ve üstü desteği vsr. Büyük ihtimal 1 2 sene içinde android 9 desteği de gidicek youtubeda benzer. WhatsApp nispeten daha eski desteği veriyor.
Bence sırf Samsung diye ölü bir telefon almaya deymez.
custom rom atar sorun çözülürS8 dediğimiz telefon en son android 9 a güncellenmiş yani en son güncellemesi 7 Yıllık. Şuan playstore dan kontrol ettim Instagram android 9 ve üstü desteği vsr. Büyük ihtimal 1 2 sene içinde android 9 desteği de gidicek youtubeda benzer. WhatsApp nispeten daha eski desteği veriyor.
o kadar kolay bitmez elimde android 7 cihaz var instagram yükleniyor ama biraz eski sürümdür android 9 3-4 senesi daha varS8 dediğimiz telefon en son android 9 a güncellenmiş yani en son güncellemesi 7 Yıllık. Şuan playstore dan kontrol ettim Instagram android 9 ve üstü desteği vsr. Büyük ihtimal 1 2 sene içinde android 9 desteği de gidicek youtubeda benzer. WhatsApp nispeten daha eski desteği veriyor.