Neler Yeni

🔥İndirim Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, 2K 360Hz Oyuncu Monitörü 23.899TL

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU
Aldım kullanıyorum. Üzerine 10k ekleyecek paranız yoksa ya da vermek istemezseniz alınabilecek tek tercih.
+ ları
360 hz, parlama yapmayan ekran, siyahlar mükemmel, renk gamutu çok güzel özellikle kırmızı renk çok hoşuma gitti, kolay kurulum
- leri
Gelen kutu hiç 24k verdiğinizi hissettirmiyor, standı ve plastik kalitesi vasat, bazı kişliler 360hz de coilwine olduğunu söylüyor şükür bende çıkmadı,
pc açıldığında otomatik açılmıyor elle arkadaki power tuşuna basmanız gerekiyor.

Benim 1 aylık izlenimlerim şu anda bunlar..

Keyfen

80+ Bronze
genel olarak 2k bir monitöre bu para değmez bence, çok anlayan birisi değilim monitörlerden ama fps oynayan adam küçük ekran yüksek hz alır bunu alan adam oun kullanamaz, e 4080 gibi kartlar dahi günümüz oyunlarında gidipde 360 fps sağlayamaz o da o hz i taşıyamayacağı anlamına gelir biraz boş geldi bana ürün

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Alperen Çetin
genel olarak 2k bir monitöre bu para değmez bence, çok anlayan birisi değilim monitörlerden ama fps oynayan adam küçük ekran yüksek hz alır bunu alan adam oun kullanamaz, e 4080 gibi kartlar dahi günümüz oyunlarında gidipde 360 fps sağlayamaz o da o hz i taşıyamayacağı anlamına gelir biraz boş geldi bana ürün
Bu monitörü öyle değerlendirmemek lazım, 2k oled panel olupta bu fiyata monitör yok neredeyse. 2k 144hz monitörler 15k olsa dediğin doğru. 360fps üzerine ekstra krem şanti olarak geliyor

Keyfen

80+ Bronze
Bu monitörü öyle değerlendirmemek lazım, 2k oled panel olupta bu fiyata monitör yok neredeyse. 2k 144hz monitörler 15k olsa dediğin doğru. 360fps üzerine ekstra krem şanti olarak geliyor
yok doğrudur ama panel biraz kişiye özel bir tercih olduğuun düşünüyorum, oldum olasıya VA Panel kullanıyorum siyah renklerde çok güzel duruyor, 360 fps i karşılamakda zor

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Aldım kullanıyorum. Üzerine 10k ekleyecek paranız yoksa ya da vermek istemezseniz alınabilecek tek tercih.
+ ları
360 hz, parlama yapmayan ekran, siyahlar mükemmel, renk gamutu çok güzel özellikle kırmızı renk çok hoşuma gitti, kolay kurulum
- leri
Gelen kutu hiç 24k verdiğinizi hissettirmiyor, standı ve plastik kalitesi vasat, bazı kişliler 360hz de coilwine olduğunu söylüyor şükür bende çıkmadı,
pc açıldığında otomatik açılmıyor elle arkadaki power tuşuna basmanız gerekiyor.

Bende kullanıyorum ancak pc açtığımda otomatik olarak ekran geliyor power tuşuna basmama gerek kalmıyor

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU
Bende kullanıyorum ancak pc açtığımda otomatik olarak ekran geliyor power tuşuna basmama gerek kalmıyor
Bekleme modunda mı tutuyor acaba benimki, ayar kısmını rica etsem atabilir misiniz?

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Valla alasım var uzun süredir bekliyorum sağlam inmesi için ama bilemedim ..

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Valla alasım var uzun süredir bekliyorum sağlam inmesi için ama bilemedim ..
İki ay öncede aynı fiyattan satıldı. Birde maximum karta puan kampanyası vardı. Açıkçası bu fiyattan daha dip bir fiyata düşeceğini düşünmüyorum. Çünkü 2 aydır sürekli önüme reklamı çıkıyor :D
Bütçeniz var ise almanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
yok doğrudur ama panel biraz kişiye özel bir tercih olduğuun düşünüyorum, oldum olasıya VA Panel kullanıyorum siyah renklerde çok güzel duruyor, 360 fps i karşılamakda zor
Oled çok başka bir şey.Ips paneli 5 e va paneli 25 e katlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Birkan Öztürk
+ ları
- leri

10k fazla vererek ne alınabilir hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom