va panelle oled bir mi hocamyok doğrudur ama panel biraz kişiye özel bir tercih olduğuun düşünüyorum, oldum olasıya VA Panel kullanıyorum siyah renklerde çok güzel duruyor, 360 fps i karşılamakda zor
va panelle oled bir mi hocamyok doğrudur ama panel biraz kişiye özel bir tercih olduğuun düşünüyorum, oldum olasıya VA Panel kullanıyorum siyah renklerde çok güzel duruyor, 360 fps i karşılamakda zor
Mzi ve asusa denk gelmiştim. Aslında g8 oled var ama fiyat 42k çok pahalı10k fazla vererek ne alınabilir hocam?
doğrudur hocam kalite görüntü farkı illaki vardır ama aradaki uçurum fiyat farkına değer bi özellik değil benceOled çok başka bir şey.Ips paneli 5 e va paneli 25 e katlar
aradaki uçurum fiyata değer bi özellik yokkiva panelle oled bir mi hocam
Hocam ayarlar ekranına ait görseller bu şekilde.Çok iyi olur.
Oled işte hocam. Kullanmadığınız için anlam verememiş olabilirsiniz.aradaki uçurum fiyata değer bi özellik yokki
Bende de aynı hocam, dün akşam pc ye format attıktan sonra normale döndüHocam ayarlar ekranına ait görseller bu şekilde.
Analatamazsın hocam, evdeki tcl c645 i oled lg 55c46 ile değiştirdim. Eski tv da yüzüklerin efendisindeki arkadaki yaşanan detayları izlemediğimi farkettim.Oled işte hocam. Kullanmadığınız için anlam verememiş olabilirsiniz.
ne farkı var ki, internetten yanyana konulmuş görüntülerine baktım fark yok nerdeyse, monitör almadan önce vatan bilgisayara gidip ordada ekranlara bakmıştım (2,5-3 yıl önce) gene fazla bi fark yoktu nedir yani önemi onu anlayamadımOled işte hocam. Kullanmadığınız için anlam verememiş olabilirsiniz.
İnternetten VA panelinin üzerinden bakarak tabii anlamazsın.ne farkı var ki, internetten yanyana konulmuş görüntülerine baktım fark yok nerdeyse, monitör almadan önce vatan bilgisayara gidip ordada ekranlara bakmıştım (2,5-3 yıl önce) gene fazla bi fark yoktu nedir yani önemi onu anlayamadım
şuan işyerindeyim ve bu monitör va değil oledİnternetten VA panelinin üzerinden bakarak tabii anlamazsın.
susma hakkımı kullanıyorum
afferimsusma hakkımı kullanıyorum
Fotoğraflardan monitör karşılaştırmaya devamafferim