Samsung M52 5G modeli

Uzun ömür diyorsan ikinci el iphone al hem kullanması basit.

Ömür
Anneme alıcagız
ıkıncı el ıstemıyor ve ıphone pek sevdıgı bır cıhaz degıl.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçesine göre en iyi samsung model tercih diyebilirim, gözünüzü yormamak adına destan yazmayacağım.
Mono hoparlör olması, bazı kullanıcılara göre beyaz renkleri daha sarımtırak göstermesi jak girişinin olmaması IP67 seltifikası yani toza ve suya dayanıklı olmaması, biraz altı olan a52'ye nazaran daha az ppi yani piksel yoğunluğu olması gibi bir kaç eksisi var.
Genel kamera sensörleri a serisi kadar olmasa da iyi, kötü değil. Ne için kullanacaksınız ?

A52, A72 gereksiz değil. A52 alınacaksa A72 bir tık gereksiz sadece. Gündelik kullanımı amaçlayanlar için gayet mantıklı bir tercih. Amiral gemilerinden sonra gelen
Samsung'un en kaliteli serisidir. M serisi düşük fiyatta yüksek performans vaad eder. Aynı Xioami telefonlar gibi.
ne ıcın
gunluk kullanım sosyal medıa banka uygulamaları youtbe fotograf cekmek

onerılere acıgız.
daha uyguna onerısınız varsa yazabılrısınız

Anneme alıcagız
ıkıncı el ıstemıyor ve ıphone pek sevdıgı bır cıhaz degıl.

ne ıcın
gunluk kullanım sosyal medıa banka uygulamaları youtbe fotograf cekmek

onerılere acıgız.
daha uyguna onerısınız varsa yazabılrısınız
Daha uygun önerim yok, seçtiğiniz telefon gayet iyi. Aynı bütçede sadece daha düşük performanslı telefonlar var onları da önermeye gerek duymuyorum.

Gayet güzel ve beğendiğim bir modeldir kendileri. Annen telefonu kapsamlı kullanmıyorsa M12 de tercih edebilirsiniz.

hahaha xiaomi fan boyu çıktı ve a52 a72 e gereksiz şeyler dedi :D dhskjhgkjdfhgjkfh
ne alakası var kardeş konuda xiaominin lafini bile etmedim ayrica yorumumun arkasindayim, evet gereksiz

bu arada apple olmadigi surece bir cihazdan mutlu olamazsin bu su goturmez bir gercek illa adina fanboy diceksen apple fanboyuyum

ne alakası var kardeş konuda xiaominin lafini bile etmedim ayrica yorumumun arkasindayim, evet gereksiz

bu arada apple olmadigi surece bir cihazdan mutlu olamazsin bu su goturmez bir gercek illa adina fanboy diceksen apple fanboyuyum
hahaha git 20k bayıl 3000mah bataryaya 3lü fişle hatta jeneratörle gezersin artık :D sırf kamera için apple'a aşık olanları anlamıyorum tamam güzel telefon ama minimum 15k bayılıyorsun 3000mah bataryaya hayatın boyu üçlü fişle geziyorsun cidden değişik

samsung fanboyu değilim ama samsung adamdır

hahaha git 20k bayıl 3000mah bataryaya 3lü fişle hatta jeneratörle gezersin artık :D sırf kamera için apple'a aşık olanları anlamıyorum tamam güzel telefon ama minimum 15k bayılıyorsun 3000mah bataryaya hayatın boyu üçlü fişle geziyorsun cidden değişik

samsung fanboyu değilim ama samsung adamdır
allah sabir versin hocam ne diyeyim sana :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye