Neler Yeni

Samsung note 20 ultra alınır mı? bu yılda ?

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf Beyatlı
şuan samsung note 8 kullanıyorum. ama değişmeyide planlıyorum.
bunun için 20-22 bin bütçem var.
Samsung note 20 ultra düşündüm.
sizce iyi mi? ? pubg fps kaç verir

japontess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fatih
kral note 8'i 2k'ya gördüm. Sence alınır mı? Film instagram falan. Kasma yapıyor mu arayüzünde, sitelerde, uygulamalarda?

gymice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
gymice
kral note 8'i 2k'ya gördüm. Sence alınır mı? Film instagram falan. Kasma yapıyor mu arayüzünde, sitelerde, uygulamalarda?
2k ya taş gibi telefon almış olursun. en yakın arkadaşım kullanıyor pil dışında telefon hala günümüzde gayet ideal bir telefon. tabi değişeni vs bilmiyorum telefon değişensizse dediklerim geçerli.

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf Beyatlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3300 Mah bataryası var. ortalama 2-3 saat gidiyor evet az ama onun haricinde bende hiçbir şekilde kasma yapmıyor. ayrıca şunuda söyliyeyim. telefon normal telefonlara göre fazla ısınıyor. ama istersen trendyoldan 200 tl lik soğutucu fan alsanda geçiyo yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama şöyle bir şey var. 2k ya büyük ihtimalle 2. el. ne kadar kullanılmış ? benimki 3 yıllık ?

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Telefonlara bu devirde dünya bedeller ödemeye karşıyım. Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi makul fiyatlar üzerinden alım yapıyor olsak hiçbir sıkıntı olmaz ama günümüzde sadece Instagram'da story bakıp attığımız telefonlara sanki bizi uzaya götürüyor muamelesi yapmak doğru değil. iPhone 7 ile 15 arasında sadece kamera farkı var! 1 kaç milisaniye daha hızlı uygulama açacak diye 50 ila 70bin liralık bir fark ödemek saçma. Zira o fiyatlara en kral foto makineleri tercih edilir. Şahsen hangi telefonu alırsan al sonu belli bir kaç yıl sonra yüzüne bile bakmayacaksın ve yeni telefon arayışlarına gireceksin. Neredeyse aynı ürünleri bir kaç süsleme ile bize geri satıyorlar. Buda pazarlama ve reklamın gücü. Elinde iyi kötü telefonun varsa onu kullan ve telefona vereceğin para ile altın yatırımı yap derim.

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf Beyatlı
Telefonlara bu devirde dünya bedeller ödemeye karşıyım. Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi makul fiyatlar üzerinden alım yapıyor olsak hiçbir sıkıntı olmaz ama günümüzde sadece Instagram'da story bakıp attığımız telefonlara sanki bizi uzaya götürüyor muamelesi yapmak doğru değil. iPhone 7 ile 15 arasında sadece kamera farkı var! 1 kaç milisaniye daha hızlı uygulama açacak diye 50 ila 70bin liralık bir fark ödemek saçma. Zira o fiyatlara en kral foto makineleri tercih edilir. Şahsen hangi telefonu alırsan al sonu belli bir kaç yıl sonra yüzüne bile bakmayacaksın ve yeni telefon arayışlarına gireceksin. Neredeyse aynı ürünleri bir kaç süsleme ile bize geri satıyorlar. Buda pazarlama ve reklamın gücü. Elinde iyi kötü telefonun varsa onu kullan ve telefona vereceğin para ile altın yatırımı yap derim.
param varsa neden 200fps varken 50fps ile yetineyim ?

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
param varsa neden 200fps varken 50fps ile yetineyim ?

Senin eğer paran varsa ne mutlu sana fakat arkadaşımız anlaşılan bütçesi yetmediği için s20 almak mantıklı mı diye soruyor. Adam bende para bok gibi sen model söyle dese ona göre yorum yazmasını da biliriz.

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf Beyatlı
Senin eğer paran varsa ne mutlu sana fakat arkadaşımız anlaşılan bütçesi yetmediği için s20 almak mantıklı mı diye soruyor. Adam bende para bok gibi sen model söyle dese ona göre yorum yazmasını da biliriz.
Konu sahibi benim ve sordum. Note 20 mantıklı mı diye?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Note 20 alınır mı? diye sordum zaten. Bari bi okusaydın

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Arda doğan
şuan samsung note 8 kullanıyorum. ama değişmeyide planlıyorum.
bunun için 20-22 bin bütçem var.
Samsung note 20 ultra düşündüm.
sizce iyi mi? ? pubg fps kaç verir
İsin kamera değilde fps ise poco f6 öneririm oyun canavarı ve 90w ile 35dk'da şarj oluyor'ki oyun oynarken fazla ısınmıyor ve bu fiyata alabileceğin en güçlü en stabil telefon bu bende yeni aldım fiyatını hak ediyor

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf Beyatlı
İsin kamera değilde fps ise poco f6 öneririm oyun canavarı ve 90w ile 35dk'da şarj oluyor'ki oyun oynarken fazla ısınmıyor ve bu fiyata alabileceğin en güçlü en stabil telefon bu bende yeni aldım fiyatını hak ediyor
Yanı fiyatı ne kadar ve kamerada biraz önemli benim için

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Arda doğan
note 20 de 20k zaten :D ama yenilenmişi. yani pekiş onun kalemi varmı. yani ben sadece oyun oynamıyorum. çizim falanda var işin içinde
Kalem belki harici olarak alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye