Samsung s25 ultra alınır mı?

Reaksiyon skoru
4
Telefonumu değiştireceğim samsung s25 hakkinda ne düşünüyorsunuz oyun sıkça oynayan biriyim sizce s25 ultra mı yoksa iphone mi almalıyım ? Genellikle pubg oynuyorum . Ikiside 120 fps desteği sunuyor ama drop açısindan ısınma açısından ne gibi farklar var ?

iphone alma kamera önemli değilse oyun telefonlarına yönelebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsungun kamera da iyi oyun performansı da iyi anlamında dedim virgül atmayınca yanlış anlaşılabilir

samsung yerine red magic falan da alabilirsin

Telefonumu değiştireceğim samsung s25 hakkinda ne düşünüyorsunuz oyun sıkça oynayan biriyim sizce s25 ultra mı yoksa iphone mi almalıyım ? Genellikle pubg oynuyorum . Ikiside 120 fps desteği sunuyor ama drop açısindan ısınma açısından ne gibi farklar var ?
babamın arkadaşı 16pm ile oynuyor baya ısınıyormuş

Ben olsam S25+ alırdım. Ultraya gerek yok.
iphone alacak bütçe varsa beleşe alır gibi ultrayı alır zaten

iphone alma kamera önemli değilse oyun telefonlarına yönelebilirsin

samsungun kamera da iyi oyun performansı da iyi anlamında dedim virgül atmayınca yanlış anlaşılabilir

samsung yerine red magic falan da alabilirsin

babamın arkadaşı 16pm ile oynuyor baya ısınıyormuş

iphone alacak bütçe varsa beleşe alır gibi ultrayı alır zaten
Evet bende 14 pro max de deneyimledim bir yerden sonra aşırı ısınıyor.

Red magic ile s25 arasında çok fark varmı peki ? Aşırı bi fark yoksa s25 e yönelicem.

Evet bende 14 pro max de deneyimledim bir yerden sonra aşırı ısınıyor.

Red magic ile s25 arasında çok fark varmı peki ? Aşırı bi fark yoksa s25 e yönelicem.
red magic soğutma olarak daha iyidir ama kamera a serisi gibidir muhtemelen samsungu 4-5 saat aralıksız oynarsan red magic 10 saat oynatır ve bataryası daha büyük

samsung ilerde kamerayı daha da geliştirir fikrimce ai ile işlemesi aşırı iyi

samsung aldığın gün good lock diye kendi uygulaması var onu yükle karıştır istediğin tüm özelleştirmeleri yap

Bence s25 ultra herşeyi ile çok iyi telefon ama bu kadar iyi bir telefon kullanmaya gerek varmı bilmiyorum. Yani bu kadar güç ile ne yapcaksın oluyor sonra
bence gereksiz

stok halinden kaldırılma nedeni alt segment olanlarda telefonu yorması ama s serisinde hiç yormaz bile ben s23te tüm hepsinden bir şeyler kullanıyorum hayatı kolaylaştırıyor

Bence s25 ultra herşeyi ile çok iyi telefon ama bu kadar iyi bir telefon kullanmaya gerek varmı bilmiyorum. Yani bu kadar güç ile ne yapcaksın oluyor sonra
bence gereksiz
aylık 100k+ kazansam alırdım teknolojiyi çok seven biri olarak zaten uzun seneler çıkartacak bi telefon

26 serisini bekle .

Hocam şahsi fikrim olarak söylüyorum bir telefondan oyun oynanmamalı bence. Tablet vs.de bakabilirsiniz sadece oyun içinse. Ama arada oynarım falan diyorsanız s24 gibiler bile fazlasıyla yeterlidir.

Hocam şahsi fikrim olarak söylüyorum bir telefondan oyun oynanmamalı bence. Tablet vs.de bakabilirsiniz sadece oyun içinse. Ama arada oynarım falan diyorsanız s24 gibiler bile fazlasıyla yeterlidir.
Surekli butun gun boyunca oynamıyacağım hem gundelik hemde oyun performansi icin actim forumu

Geri