Neler Yeni

SAMSUNG ODYSSEY G4 ALINIR MI?

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
hayır hocam aoc 1ms gtg samsung ile aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bende samsung alırdım.
Yanlışım varsa affola. Gelişigüzel bir Epey'den bakındım MPRT görünce güvenmiştim :D.

o zaman samsung alacağım sagğolun ve pivot veya asansör özellikleri var mı yada geriye yatırabiliyor muyuz? @Clyde @NaberlaneNEsbAtUr
1703509849588.png

Evet mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Evet monitörü görünce dedim sorun olmaz da yine de sormak istedim. Bir zamanlar G8 Oled'i takmıştım kafaya :').
hocam g8 çok güzel monitör ama tv ve monitörde oled korkutuyor. birde ultra wide kullanışlı gelmiyor. benim monitörde de ultra wide modu var 34" ultra wide monitör ile aynı ölçülerde kullanılabiliyor ama 1 kere bile kullanmadım 43" 16:9 kullanmak daha iyi geliyor.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Yanlışım varsa affola. Gelişigüzel bir Epey'den bakındım MPRT görünce güvenmiştim :D.

Alıntıyı görüntüle
Evet mevcut.
hocam g8 çok güzel monitör ama tv ve monitörde oled korkutuyor. birde ultra wide kullanışlı gelmiyor. benim monitörde de ultra wide modu var 34" ultra wide monitör ile aynı ölçülerde kullanılabiliyor ama 1 kere bile kullanmadım 43" 16:9 kullanmak daha iyi geliyor.
eyw hocalarım çok sağolun hayırlı forumlar

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
OLED'e karşı bir zaafım var. Babama TV aldım OLED almamak için zor tuttum kendimi TCL C745 65" aldım. Kasayı yanına atıp 4K 144Hz oyun oynama fikrim var o kadar büyük olmasa :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
OLED'e karşı bir zaafım var. Babama TV aldım OLED almamak için zor tuttum kendimi TCL C745 65" aldım. Kasayı yanına atıp 4K 144Hz oyun oynama fikrim var o kadar büyük olmasa :D.
iyi yapmışsınız hocam bence o riske girilmez mikro led çıkınca ona geçeriz direkt (eğer alınabilecek fiyatlarda satılırsa). 65 inç ile oyun çok zevkli olur. ben 43 inç 1 metre uzaklıktan oynuyorum :kekw:

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
iyi yapmışsınız hocam bence o riske girilmez mikro led çıkınca ona geçeriz direkt (eğer alınabilecek fiyatlarda satılırsa). 65 inç ile oyun çok zevkli olur. ben 43 inç 1 metre uzaklıktan oynuyorum :kekw:
Fare+Klavye'yi kablosuz yapma vakti gelmiş o zaman xd.

Hefna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Lerref
Bizzat odyssey kullanıcısı olarak, tavsiye etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Fare+Klavye'yi kablosuz yapma vakti gelmiş o zaman xd.
tüm oyunları gamepad ile oynuyorum. valorant gibi oyunlarda 70cm gibi bir yakınlıktan oynuyorum zaten biraz daha yaklaşırsam oyunun içine gireceğim xD

Bizzat odyssey kullanıcısı olarak, tavsiye etmiyorum.
hangi model?

Hefna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Lerref

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
g4 monitörün inceleme videosunu falan bulamadım hiç ama yaklaşık yarım sene önce forumdan birkaç g4 kullanıcısıyla konuşmuştum memnunlardı ve öneriyorlardı
eğer masaüstü bilgisayar toplamaktan vazgeçip laptop almasaydım G4 monitörü alırdım

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
sorun nedir peki? g4te ghosting göremedim videolarda hep

g4 monitörün inceleme videosunu falan bulamadım hiç ama yaklaşık yarım sene önce forumdan birkaç g4 kullanıcısıyla konuşmuştum memnunlardı ve öneriyorlardı
eğer masaüstü bilgisayar toplamaktan vazgeçip laptop almasaydım G4 monitörü alırdım
youtubede şuan incelemeleei var gördugüm kadarıyla, benim bu monitöre yönelme sebebim jerry fps diye bir valorany oyuncusu var adam çok iyi o bu monitörü kullanıyordu ve 240 hz şuan ne diyo bu diyor olabilirsiniz ama :D

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri